Guvernul României. Reuniune pentru decizii curajoase pentru un mediu mai sănătos

8 iun. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 64

Guvernul României a prezidat, în data de 8 iunie, prima reuniune a Comitetului interministerial privind schimbările climatice, a cărui înființare și funcționare reprezintă jalon în Planul Național de redresare și reziliență (PNRR).

Dezbaterile au avut loc la Palatul Victoriei și s-au axat asupra mandatului României în contextul Pachetului legislativ european „Fit for 55” și a priorităților țării noastre pentru Summit-ul privind schimbările climatice COP27. Alături de detalii privind organizarea și funcționarea Comitetului, pe agenda întâlnirii s-au regăsit și alte teme precum modelarea și analiza planificării politicilor energetice și climatice pe termen lung sau alocarea de resurse.

De asemenea, la întâlnire au participat alături de premier și alți miniștri, secretari generali și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniul combaterii schimbărilor climatice.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

Vezi și Guvernul României. O nouă platformă online pentru informarea refugiaților din Ucraina

Guvernul României. Reuniune pentru decizii curajoase pentru un mediu mai sănătos was last modified: iunie 8th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.