Guvernul României. 200 de posturi disponibile în Programul Oficial de Internship – ediţia 2018

20 apr. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 645

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 19 aprilie 2018, Guvernul României anunță lansarea procedurii de selecție a studenților și tinerilor absolvenți pentru cele 200 de locuri disponibile în cadrul Programului Oficial de Internship al Guvernului României.

Astfel, ediția din acest an se va desfășura sub egida Centenarului Marii Uniri de la 1918 și se va derula în perioada 16 iulie – 14 septembrie.

Acest program este destinat tinerilor români cu vârsta maximă de 25 de ani la începerea stagiului de practică, studenți sau absolvenți ai unei universități din România ori din afara țării.

Înscrierile se vor face on-line, începând din data de 19 aprilie (până la 14 mai 2018), formularul de înscriere fiind disponibil la adresa http://internship.gov.ro/register.

Anul acesta, în Programul de Internship, s-au alăturat Guvernului României și alte 55 de instituții-gazdă.

În acest context, Programul Oficial de Internship al Guvernului va oferi tinerilor posibilitatea să se acomodeze cu modul de lucru în administrația publică centrală și să fie implicați în proiecte care să le permită punerea în practică a cunoștințelor dobândite în cursul anilor de studiu. De asemenea, stagiarii vor participa la discuții și întâlniri de lucru cu miniștri, secretari de stat, specialiști în diferite domenii de competență, precum și la training-uri și workshop-uri tematice.

Pe perioada stagiului de practică, internii vor beneficia de o bursă lunară de 1.000 de lei, iar la finalul perioadei de internship vor primi un certificat din partea Guvernului României și, la cerere, o scrisoare de recomandare din partea tutorilor.

Totodată, calendarul de organizare și desfășurare a ediției 2018 a Programului de Internship este structurat astfel:

19 aprilie – 14 mai: depunerea candidaturilor on-line;
14 mai – 3 iunie: evaluarea candidaturilor;
4 iunie – 22 iunie: interviuri on-line;
29 iunie: anunțarea rezultatelor;
16 iulie: deschiderea Programului de Internship;
14 septembrie: închiderea Programului de Internship.

Sursa informației

Guvernul României. 200 de posturi disponibile în Programul Oficial de Internship – ediția 2018 was last modified: aprilie 20th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter