Ghidul practic privind competența și legea aplicabilă în cadrul litigiilor internaționale între angajator și angajat

3 ian. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 940

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ghidul practic privind competența judiciară și legea aplicabilă în cadrul litigiilor internaționale între angajator și angajat a fost publicat de Institutul Național al Magistraturii. Acest face parte dintr-o serie de materiale dedicate dreptului internațional privat, pe care Ministerul Justiției le-a primit prin intermediul Rețelei Judiciare Europene în materie civilă și comercială.

Respectivul ghid practic a fost elaborat pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra dispozițiilor juridice existente relevante (inclusiv jurisprudența) în materie de drept internațional privat și detașare în domeniul contractelor de muncă, pentru a veni în sprijinul practicienilor.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Sursa informației

Ghidul practic privind competența și legea aplicabilă în cadrul litigiilor internaționale între angajator și angajat was last modified: decembrie 21st, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter