Gală [CUM A FOST] Gala Premiilor Științifice pe anul 2018, organizată de Uniunea Juriștilor din România

2674       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Gala Premiilor Științifice pe anul 2018, organizată de Uniunea Juriștilor din România 📅 13 decembrie 2018 București [CUM A FOST] Gala Premiilor Științifice pe anul 2018, organizată de Uniunea Juriștilor din România

Data 13 decembrie 2018
Locația Casa Capșa

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Joi 13 decembrie 2018, Uniunea Juristilor din Romania a organizat Gala Premiilor Științifice pe anul 2018.

Evenimentul a fost găzduit de către Casa Capșa și a început de la ora 16,00.

Inteligența artificială în materie penală

Editura Universul Juridic a fost partener media la această gala.

Cuvantul de deschidere i-a aparținut președintelui UJR, domnul Ioan Chelaru, urmat de invitatul special domnul academician profesor doctor Constantin Popa (Institutul national de neurologie si boli neurovasculare).

Premiile au fost acordate de domnul presedinte Ioan Chelaru.

Domnul Gheorghe Piperea a castigat premiul „I.L. Georgescu”, în domeniul dreptului civil – pentru lucrări în legătură cu relațiile comerciale pentru lucrearea Protecția Consumatorilor în contractele comerciale (Editura C.H. Beck). Laudatio a fost rostit de domnul Gheorghe Gheorghiu.

Doamna Verginia Vedinas a primit premiul „Anibal Teodorescu”, în domeniul dreptului public – pentru lucrări, altele decât cele din domeniul dreptului penal pentru lucrarea Tratat teoretic și practic de drept administrative (2 volume) (Editura Universul Juridic). Laudatio a fost rostit de catre domnul Ioan Alexandru.

Premiul „Andrei Rădulescu”, în domeniul științelor juridice interdisciplinare a fost castigat de Enciclopedia Juridică Română – coordonată de Iosif Urs și Mircea Duțu (Editura Universul Juridic).  Laudatio a fost rostit de domnul Adrian Hotca.

Premiul revistei „Dreptul” pentru publicistică științifică în domeniul dreptului  a fost acordat domnului Alexandru Țiclea iar laudation a fost rostit de catre domnul Cristian Jora.

Domnul Nicolae Horia Tița castigat premiul „Viorel Ciobanu”, în domeniul dreptului procesual civil și dreptului internațional privat pentru lucrearea Încuviințarea executării silite (Ed. Universul Juridic). Laudatio a fost rostit de domnul Cristian Jora.

Premiul de Excelență a fost acordat Uniunii Naționale a Barourilor din România. Domnul Ovidiu Predescu a rostit Laudatio pentru domnul Av. Lazăr Gruneanțu si domnul av. Mirel Ionescu pentru lucrarea „Contribuția avocaților din Transilvania și Banat la Marea Unire” (editura Argonaut).

Nu in cele din urma, domnul presedinte Ioan Chelaru a rostit Laudatio pentru premiile de excelenta pentru intreaga activitate în domeniul științelor juridice domnilor prof. Florin Vasilescu, Ion Neagu, Ioan Alexandru, Stanciu Cărpenaru, Corina Dumitrescu.

Premiul „Mihail Eliescu”, în domeniul dreptului civil si premiul „Vintilă Dongoroz”, în domeniul dreptului penal nu au fost acordate.

 

Videoconferința regională de insolvență Buzău

 

 

 


Joi, 13 decembrie 2018, Uniunea Juriștilor din România organizează Gala Premiilor Științifice pe anul 2018.

Manifestarea, aflată la cea de-a 27-a ediție, își propune să facă cunoscute cele mai reprezentative lucrări cu caracter juridic, editate în acest an.

Programul:

15.45 – Primirea invitaților de către președinte și alți membri ai Consiliului director

16.00 – Alocuțiunea de deschidere a președintelui UJR IOAN CHELARU.

16.05 – Alocuțiunea Invitatutului Special Academician Profesor Doctor Constantin Popa (Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare)

16.15 – Dl președinte Ioan Chelaru anunță și înmânează de la pupitru următoarele premii:

– premiul „Mihail Eliescu”, în domeniul dreptului civil (nu se acordă)

 premiul „I.L. Georgescu”, în domeniul dreptului civil – pentru lucrări în legătură cu relațiile comerciale

– Gheorghe Piperea – Protecția Consumatorilor în contractele comerciale (Editura C.H. Beck)

Laudatio: Gheorghe Gheorghiu

 – premiul „Vintilă Dongoroz”, în domeniul dreptului penal (nu se acordă)

 – premiul „Anibal Teodorescu”, în domeniul dreptului public – pentru lucrări, altele decât cele din domeniul dreptului penal

Verginia Vedinaș – Tratat teoretic și practic de drept administrativ (2 volume) (Editura Universul Juridic)

Laudatio: Ioan Alexandru

– premiul „Andrei Rădulescu”, în domeniul științelor juridice interdisciplinare

Enciclopedia Juridică Română – coordonată de Iosif Urs și Mircea Duțu (Editura Universul Juridic)

Laudatio: Adrian Hotca

– premiul revistei „Dreptul” pentru publicistică științifică în domeniul dreptului domnului Alexandru Țiclea

Laudatio: Cristian Jora

– premiul „Viorel Ciobanu”, în domeniul dreptului procesual civil și dreptului internațional privat

Nicolae Horia Tiț – Încuviințarea executării silite (Ed. Universul Juridic)

Laudatio: Cristian Jora

– Premiul de Excelență acordat UNIUNII NAȚIONALE A BAROURILOR DIN ROMÂNIA pentru lucrarea „CONTRIBUȚIA AVOCAȚILOR DIN TRANSILVANIA ȘI BANAT LA MAREA UNIRE”

autori Av. Lazăr GRUNEANȚU și av. Mirel IONESCU (editura Argonaut)

Laudatio: Ovidiu Predescu

– Premii de excelență pentru întreaga activitate în domeniul științelor juridice domnilor prof. univ. dr. (Laudatio IOAN CHELARU)

Florin Vasilescu

Ion Neagu

Ioan Alexandru

Stanciu Cărpenaru

Corina Dumitrescu

Alocuțiunea de închidere a președintelui

 

Evenimentul va fi găzduit de către Casa Capșa și va avea loc joi, 13 decembrie 2018, începând cu ora 16.00.

Gala Premiilor Științifice va fi transmisă LIVE de către partenerul media, Editura Universul Juridic, pe canalele binecunoscute: www.universuljuridic.ro, pagina de Facebook a Portalului și YouTube.

 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastre în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

[CUM A FOST] Gala Premiilor Științifice pe anul 2018, organizată de Uniunea Juriștilor din România was last modified: decembrie 17th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter