Conferință [CUM A FOST] GALA LEGAL MAGAZIN, Ediția a III-a

5070       0

[CUM A FOST] GALA LEGAL MAGAZIN, Ediția a III-a 📅 21 mai 2019 București [CUM A FOST] GALA LEGAL MAGAZIN, Ediția a III-a

Data 21 mai 2019
Locația Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Universul Juridic și Camera de Comerț și Industrie București au organizat marți, 21 mai 2019, Gala Legal Magazin, ediția a III-a. Evenimentul s-a desfășurat în Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București.

„Profesiile liberale au avut un rol decisiv în evoluția celor mai puternice state ale lumii. În România, profesiile liberale trebuie descoperite, înțelese și susținute la justa lor valoare, cu atât mai mult cu cât acestea au un aport inegalabil și determinant în viața întregii țări. Profesiile liberale constituie nucleul formării clasei de mijloc, acestea dezvoltând și alte industrii, pe orizontală: turismul de business, echipamente IT&C, piața de real estate (birouri), piața auto, industria produselor de lux, piața de artă, etc. Organizatorii Galei Legal Magazin doresc să evidențieze succesele obținute de profesioniștii liberali în calitatea lor de antreprenori independenți și responsabili, ținând cont de sprijinul permanent și calificat pe care-l acordă companiilor, instituțiilor și persoanelor fizice”, a subliniat Cristian Pavel, redactor-șef al publicației Legal Magazin.

Au fost decernate 16 premii, ordonate pe 9 secțiuni, premii care au adus în avanscenă organizații, proiecte, oameni pasionați și realizările acestora.

Secțiunea Instituții

Reprezentanța Comisiei Europene în România – Premiul pentru promovarea valorilor și politicilor Uniunii Europene în România

UNICEF ROMÂNIA – Premiul pentru contribuția la asigurarea accesului copiilor la educație timpurie de calitate și la școală

 Secțiunea Financiar-Bancar

Alpha Bank România – Premiul pentru contribuția semnificativă la creșterea sectorului financiar-bancar din România în cei 25 de ani de activitate

Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar – Premiul pentru soluționarea amiabilă a litigiilor între bănci și consumatori

Secțiunea Directori Juridici din companii

Elena Iacob, Head of Legal and Compliance, Farmexpert – Premiul pentru contribuția la rezultatele pozitive ale Farmexpert

Secțiunea Companii

Softventure – Premiul pentru contribuția semnificativă la eficientizarea managementului din sfera avocaturii prin aplicațiile KeyVision

ROMGAZ – Premiul pentru excelență în producția și furnizarea gazelor naturale

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Restaurantul LA MAMA – Premiul pentru 20 de ani de excelență în gastronomie și pentru promovarea bucatelor culinare și a vinurilor românești

Secțiunea Antreprenoriat

Rodica Lupu, CEO Loop Operations și Fondator, Ingenius HubPremiul pentru susținerea antreprenoriatului inovativ

Andreea Radu, Fondator, Happy Forever By Andreea – Premiul pentru măiestrie în realizarea buchetelor florale

 Secțiunea Profesii Liberale

Academia de Traduceri  – Premiul pentru sprijinul nemijlocit acordat comunității de profil prin lansarea

Secțiunea Societăți de avocatură

Cobuz și Asociații – Premiul pentru aniversarea celor 20 de ani de la fondarea societății

Stancu Răchitan & Asociații – Premiul pentru excelență în colectarea creanțelor

bpv Grigorescu Ștefănică – Premiul pentru excelență în sectorul IT&C

Secțiunea Avocați

Teodora Koletsis, avocat partener, Cabinet Gruia Dufaut – Premiul pentru excelență în Fuziuni și Achiziții

 Secțiunea Insolvență și Restructurare

MAESTRO SRPL – Premiul pentru rezultate deosebite în practica de insolvență și restructurare

Invitații s-au bucurat de recitalul de muzică clasică oferit de quartetul Chromatic și au socializat cu plăcere la un pahar de șampanie Schlumberger sau de vin rose, marca Avincis.


Universul Juridic și Camera de Comerț și Industrie București organizează Gala Legal Magazin, ediția a III-a, eveniment prin intermediul căruia dorim să salutăm valorile și succesele profesiilor liberale, precum și ale instituțiilor publice românești. Gala se va desfășura marți, 21 mai 2019, în Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București.

Evenimentul are loc in Aula Carol I, Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, București.

În luna mai 2013 se lansa prima ediție a publicației Legal Magazin, care a reușit să devină un liant între profesiile liberale și mediul de afaceri din țara noastră, prin evenimentele organizate și prin calitatea informațiilor prezentare în format print și pe site-ul legalmagazin.ro.

Profesiile liberale au avut un rol decisiv în evoluția celor mai puternice state ale lumii. În România, profesiile liberale trebuie descoperite, înțelese și susținute la justa lor valoare, cu atât mai mult cu cât acestea au un aport inegalabil și determinant în viața întregii țări.

Profesiile liberale constituie nucleul formării clasei de mijloc, acestea dezvoltând și alte industrii, pe orizontală: turismul de business, echipamente IT&C, piața de real estate (birouri), piața auto, industria produselor de lux, piața de artă, etc.

Organizatorii Galei Legal Magazin doresc să evidențieze succesele obținute de profesioniștii liberali în calitatea lor de antreprenori independenți și responsabili, ținând cont de sprijinul permanent și calificat pe care-l acordă companiilor, instituțiilor și persoanelor fizice.

Totodată, în cadrul Galei vor fi premiate cele mai eficiente instituții publice românești, precum și lideri din bănci, companii, asociații profesionale și patronale.

 

Agendă

18,30-19,00: Primirea invitaților și Welcome champagne

19,00-19,20: Moment artistic – CVARTET CHROMATIC

19,20-20,15: Ceremonia de premiere

20,15-21,30: Cină și degustare de vin (AVINCIS)

 

Audiență 

Reprezentanți ai profesiilor liberale: arhitecți; auditori financiari; avocați; consultanți fiscali; evaluatori autorizați; medici, farmaciști; geodezi; notari publici; practicieni în insolvență; asistenți sociali; consultanți în management; mediatori; medici veterinari; medici stomatologi; experți tehnici; executori judecătorești, contabili și experți contabili, consilieri în proprietate industrială, traducători, psihologi, firme de PR, agenții de publicitate, etc.;

Entități care oferă servicii și produse pentru profesiile liberale: reprezentanți bănci comerciale, societăți de asigurări, firme de leasing, clinici medicale private, agenții de PR, agenții de publicitate, firme din sectorul auto, din turism și din industria produselor de lux.

Reprezentanți ai autorităților locale și centrale (Parlament, ministere, agenții de stat, autorități de reglementare, primării, consilii județene, etc.)

Evenimentul este promovat pe paginile online ale Grupului Universul Juridic, www.universuljuridic.ro, www.ujmag.ro, www.legalmagazin.ro și pe paginile de pe Facebook aferente, iar concluziile vor fi publicate într-un material amplu, ilustrat, în paginile ediției tipărite a revistei Legal Magazin.

Contact:

Mircea Fica, Editor, Publicațiile Legal Magazin: 0732.903.216, mircea.fica@universuljuridic.ro

Roxana Biga, Project Manager, 0743.292.252, roxana.biga@universuljuridic.ro

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

[CUM A FOST] GALA LEGAL MAGAZIN, Ediția a III-a was last modified: mai 22nd, 2019 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: