Conferință GALA LEGAL MAGAZIN, Ediția a III-a

1018       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

GALA LEGAL MAGAZIN, Ediția a III-a 📅 21 mai 2019 București GALA LEGAL MAGAZIN, Ediția a III-a

Data 21 mai 2019
Locația Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București

Recomandări

Universul Juridic și Camera de Comerț și Industrie București organizează Gala Legal Magazin, ediția a III-a, eveniment prin intermediul căruia dorim să salutăm valorile și succesele profesiilor liberale, precum și ale instituțiilor publice românești. Gala se va desfășura marți, 21 mai 2019, în Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București.

Evenimentul are loc in Aula Carol I, Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, București.

În luna mai 2013 se lansa prima ediție a publicației Legal Magazin, care a reușit să devină un liant între profesiile liberale și mediul de afaceri din țara noastră, prin evenimentele organizate și prin calitatea informațiilor prezentare în format print și pe site-ul legalmagazin.ro.

Profesiile liberale au avut un rol decisiv în evoluția celor mai puternice state ale lumii. În România, profesiile liberale trebuie descoperite, înțelese și susținute la justa lor valoare, cu atât mai mult cu cât acestea au un aport inegalabil și determinant în viața întregii țări.

Profesiile liberale constituie nucleul formării clasei de mijloc, acestea dezvoltând și alte industrii, pe orizontală: turismul de business, echipamente IT&C, piața de real estate (birouri), piața auto, industria produselor de lux, piața de artă, etc.

Organizatorii Galei Legal Magazin doresc să evidențieze succesele obținute de profesioniștii liberali în calitatea lor de antreprenori independenți și responsabili, ținând cont de sprijinul permanent și calificat pe care-l acordă companiilor, instituțiilor și persoanelor fizice.

Totodată, în cadrul Galei vor fi premiate cele mai eficiente instituții publice românești, precum și lideri din bănci, companii, asociații profesionale și patronale.

 

Agendă

18,00 – 18,45: Primirea invitaților și Welcome champagne (Schlumberger)

18,45 – 19,15: Masă rotundă despre VIITORUL PROFESIILOR LIBERALE

19,15-19,30: Moment artistic

19,30 – 20,15: Ceremonia de premiere

20,15-21,30: Cină și degustare de vin (AVINCIS)

 

Audiență 

Reprezentanți ai profesiilor liberale: arhitecți; auditori financiari; avocați; consultanți fiscali; evaluatori autorizați; medici, farmaciști; geodezi; notari publici; practicieni în insolvență; asistenți sociali; consultanți în management; mediatori; medici veterinari; medici stomatologi; experți tehnici; executori judecătorești, contabili și experți contabili, consilieri în proprietate industrială, traducători, psihologi, firme de PR, agenții de publicitate, etc.;

Entități care oferă servicii și produse pentru profesiile liberale: reprezentanți bănci comerciale, societăți de asigurări, firme de leasing, clinici medicale private, agenții de PR, agenții de publicitate, firme din sectorul auto, din turism și din industria produselor de lux.

Reprezentanți ai autorităților locale și centrale (Parlament, ministere, agenții de stat, autorități de reglementare, primării, consilii județene, etc.)

Evenimentul este promovat pe paginile online ale Grupului Universul Juridic, www.universuljuridic.ro, www.ujmag.ro, www.legalmagazin.ro și pe paginile de pe Facebook aferente, iar concluziile vor fi publicate într-un material amplu, ilustrat, în paginile ediției tipărite a revistei Legal Magazin.

 

Contact:

Mircea Fica, Editor, Publicațiile Legal Magazin: 0732.903.216, [email protected]

Roxana Biga, Project Manager, 0743.292.252, [email protected]

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

 

 

GALA LEGAL MAGAZIN, Ediția a III-a was last modified: aprilie 10th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter