Florentin Țuca, față în față cu studenții clujeni

1031       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Despre

  • Prelegere Florentin Țuca
  • „Dreptul în lumea contemporană și provocările la adresa lui”
  • Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai
  • Joi, 2 aprilie, începând cu ora 16:00

Recomandări

Joi, 2 aprilie, Facultatea de Drept – Universitatea Babeș-Bolyai este gazda unui eveniment ce îl va avea drept invitat pe Florentin Țuca, Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații.

 

Săptămâna aceasta, avocatul Florentin Țuca se va afla la Cluj-Napoca pentru o prelegere destinată studenților la drept și tuturor celor interesați să asiste la o dezbatere privind locul pe care dreptul îl ocupă în cotidian.

 

Astfel, Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai devine pentru câteva ore gazda unei manifestări privind „Dreptul în lumea contemporană și provocările la adresa lui”.

 

De asemenea, manifestarea va prilejui și o scurtă prezentare a volumului publicat la Editura Humanitas și lansat de avocatul Florentin Țuca în ianuarie 2015, intitulat „Gâlceava cu juristul din mine”.

 

Toți cei interesați sunt așteptați în Amfiteatrul Traian Pop, joi, 2 aprilie, începând cu ora 16:00.

 

Evenimentul este susținut de Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai și este organizat cu sprijinul ELSA Cluj-Napoca.

Dreptul în lumea contemporană și provocările la adresa lui

Florentin Țuca, față în față cu studenții clujeni was last modified: aprilie 1st, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter