Festivitate [CUM A FOST] Festivitatea de deschidere a cursurilor I.N.P.P.A. Anul de pregătire profesională 2019-2020

602       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Festivitatea de deschidere a cursurilor I.N.P.P.A. Anul de pregătire profesională 2019-2020 📅 25 noiembrie 2019 București [CUM A FOST] Festivitatea de deschidere a cursurilor I.N.P.P.A. Anul de pregătire profesională 2019-2020

Data 25 noiembrie 2019
Locația Aula Magna a Facultății de Drept a Universității din București (str. Bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46)

Recomandări

 

Luni, 25 noiembrie 2019, a avut loc Festivitatea de deschidere a anului de pregătire profesională 2019-2020 pentru cursanții Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (I.N.P.P.A.). Evenimentul s-a desfășurat în Aula Magna a Facultății de Drept a Universității din București.

 

În deschiderea festivității au luat cuvântul prof. univ. dr., av. Dan Oancea, Director I.N.P.P.A., și prof. univ. dr., av. Traian Briciu, Președintele U.N.B.R.

 

Au avut cuvântul următorii:

– av. dr. Ion Dragne, decanul Baroului București;

 

– av. Simona Miloș, Președintele Institutului Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență;

 

– Andrada Tănase, Directorul Institutului Notarial Român;

 

– conf. univ. dr. Eugen Hurubă, Directorul Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești;

 

– prof. univ. dr., jud. Cristina Rotaru-Radu, Directorul Institutului Național al Magistraturii.

 

De asemenea, evenimentul s-a bucurat de prezența unor specialiști reputați ai dreptului, reprezentanți ai celor mai importante instituții din domeniul juridic, respectiv decanii barourilor arondate la I.N.P.P.A. București, membrii corpului de formatori, reprezentanți ai conducerii Uniunii Naționale a Barourilor din România, ai Institutului Național al Magistraturii, Institutului Notarial Român, Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești, precum și ai Institutului Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență.

 


Luni, 25 noiembrie 2019, începând cu ora 14.00, va avea loc Festivitatea de deschidere a anului de pregătire profesională 2019-2020 pentru cursanții Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (I.N.P.P.A.).

Evenimentul va avea loc în Aula Magna a Facultății de Drept a Universității din București (str. Bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46).

În deschiderea festivității, vor lua cuvântul dl prof. univ. dr., av. Dan Oancea, Director I.N.P.P.A., și dl prof. univ. dr., av. Traian Briciu, Președintele U.N.B.R.

În cadrul evenimentului, vor lua cuvântul:

– av. dr. Ion Dragne, decanul Baroului București;

– av. Simona Miloș, Președintele Institutului Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență;

Andrada Tănase, Directorul Institutului Notarial Român;

– conf. univ. dr. Eugen Hurubă, Directorul Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești;

– prof. univ. dr., jud. Cristina Rotaru-Radu, Directorul Institutului Național al Magistraturii.

De asemenea, evenimentul se bucură de prezența unor specialiști reputați ai dreptului, reprezentanți ai celor mai importante instituții din domeniul juridic, respectiv decanii barourilor arondate la I.N.P.P.A. București, membrii corpului de formatori, reprezentanți ai conducerii Uniunii Naționale a Barourilor din România, ai Institutului Național al Magistraturii, Institutului Notarial Român, Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești, precum și ai Institutului Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență.

 


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

 

[CUM A FOST] Festivitatea de deschidere a cursurilor I.N.P.P.A. Anul de pregătire profesională 2019-2020 was last modified: decembrie 2nd, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter