Festivitate Festivitatea de decernare a premiilor „Revistei Române de Drept Privat” pentru anul 2022

900       0

Festivitatea de decernare a premiilor „Revistei Române de Drept Privat” pentru anul 2022 📅 27 septembrie 2023 Festivitatea de decernare a premiilor „Revistei Române de Drept Privat” pentru anul 2022

Data 27 septembrie 2023
Locația Facultatea de Drept, Universitatea din București, Sala „Constantin Stoicescu”

 

Festivitatea de acordare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat a devenit un eveniment recunoscut, care celebrează știința în domeniul dreptului privat, omagiind autorii și lucrările cele mai reprezentative în această materie.

Nominalizările pentru Premiile Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2022, conform tradiției implementate începând cu anul 2007, când a avut loc prima festivitate, presupun ca distincțiile să fie acordate pentru anul anterior, pentru ca lucrările și articolele propuse spre premiere să fi avut suficient timp pentru a ajunge pe masa cititorilor, să fi fost deja parcurse și aprofundate.

Evenimentul este organizat cu sprijinul:

Tudor. Personal Tailor

Lara Sweets

În acest an se vor decerna următoarele premii:

Premiul „Matei B. Cantacuzino” – se va acorda în colaborare cu Uniunea Națională a Barourilor din România unei personalități de marcă din domeniul dreptului privat, pentru întreaga activitate în domeniul dreptului privat, OPERA OMNIA.

Premiul „Traian Ionașcu” – pentru cea mai bună carte a anului 2022 din domeniul dreptului privat – se va acorda în colaborare cu Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România.

Premiul „Henri Capitant” – pentru cea mai bună teză sau monografie juridică a anului 2022 pe teme de drept privat – va fi acordat în colaborare cu Asociația „Henri Capitant” – România și Uniunea Națională a Notarilor Publici din România.

Premiul „Octavian Căpățînă” – pentru cel mai original și valoros studiu publicat în paginile Revistei în cursul anului 2022, va fi acordat de Editura Universul Juridic și Revista Română de Drept Privat în colaborare cu Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România, pe baza voturilor membrilor Consiliului științific – partea română.

Suntem onorați să fim parteneri în acest demers cu uniunile profesionale care s-au implicat și susțin această manifestare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat începând cu anul 2007. Astfel, mulțumirile noastre se îndreaptă către Uniunea Națională a Notarilor Publici din România și domnul președinte Viorel Mănescu, Uniunea Națională a Barourilor din România și domnul președinte Traian Briciu, Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România și domnul președinte Niculae Bălan, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești și domnul președinte Alexandru Ailincăi.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la festivitatea noastră miercuri, 27 septembrie, începând cu ora 17.30, Facultatea de Drept, Universitatea din București, Sala „Constantin Stoicescu” și Online.

Festivitatea de decernare a premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2022

Accesul se va face exclusiv pe bază de invitație.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăsească în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Totodată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Festivitatea de decernare a premiilor „Revistei Române de Drept Privat” pentru anul 2022 was last modified: septembrie 27th, 2023 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: