Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova. Conferința Internațională Bienală „Sistemul juridic între stabilitate și reformă”

29 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 125

Facultatea de Drept a Universității din Craiova, în parteneriat cu Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, organizează Conferința Internațională Bienală „Sistemul juridic între stabilitate și reformă”, în perioada 15-16 octombrie 2021.

Conferința Internațională Bienală se va desfășura într-un format online, adaptat contextului epidemiologic actual, Facultatea de Drept urmând a asigura suportul logistic audio-video pentru participanți.

Astfel, conferința va cuprinde următoarele secțiuni: drept public, drept penal și procesual penal, drept civil și procesual civil, istoria statului și dreptului, administrație publică, contribuția tinerilor cercetători la dezvoltarea dreptului și administrației publice (studenți Doctoranzi/Post-Doctoranzi).

De asemenea, taxa de participare este de 200 de lei și acoperă: suportul logistic pentru participarea online la lucrările conferinței, certificat de participare, publicarea lucrării într-una din publicațiile Conferinței.

Înscrierea participanților se va realiza prin completarea unui formular Google Form.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să consultați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova. Competiția internațională în materie de mediere, dedicată studenților

Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova. Conferința Internațională Bienală „Sistemul juridic între stabilitate și reformă” was last modified: aprilie 28th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter