Facultatea de Drept, Universitatea din București. Rezultatele ediției a 8-a a concursului Bucharest Pre-Moot

19 feb. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 208

Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a afișat rezultatele ediției a 8-a a Concursului de pledoarii „Bucharest Pre-Moot”, organizat online.

În data de 13 februarie 2021, Asociația Vindobona pentru Promovarea Arbitrajului în România a organizat a 8-a ediție a conferinței internaționale în domeniul arbitrajului și contractelor comerciale internaționale și concursului de pledoarii „Bucharest Pre-Moot”.

La concurs au participat echipe din cadrul a patru universități din 3 țări, echipa Universității din București câștigând premiul pentru cea mai bună echipă. Totodată, echipa Facultății de Drept a obținut locul I la categoria cel mai bun pledant dual, respectiv locul I la categoria cel mai bun pledant triplu.
Mai multe informații privind concursul, pot fi vizualizate în anunț.
Facultatea de Drept, Universitatea din București. Rezultatele ediției a 8-a a concursului Bucharest Pre-Moot was last modified: februarie 19th, 2021 by Universul Juridic
Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.