[UPDATE: Rezultatele obținute la concursul internațional Willem Vis] Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție pentru Concursul Willem Vis – ediția 2021-2022

15 apr. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 338
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Rezultatele obținute la concursul internațional Willem Vis

Facultatea de Drept a Universității din București a anunțat rezultatele obținute la concursul Willem C. Vis, ediția 19 (Hong Kong) și respectiv ediția 29 (Viena), desfășurat online în perioada 28 martie-3 aprilie (Hong Kong) și 9-14 aprilie (Viena).

Astfel, în cadrul fazei scrise de la Hong Kong, echipa Facultății de Drept a Universității din București a obținut mențiune (locul IV ex aequo) la categoria „Fali Nariman” pentru cel mai bun memoriu al pârâtului, din aproximativ 150 de echipe participante.

Echipa Facultății de Drept a fost alcătuită din 9 studenți, care au pregătit împreună toate etapele celor două ediții ale concursului: Dóra-Krisztina Bács (anul III), Diana-Steliana Bucovală (anul IV), George Domocoș (anul III), Mihnea-Filip Jére (anul III), Alexandru Köber (anul III), Andreea Mitroi (anul III), Luka Perović (anul III), Raluca Rusu (anul III) și Antonio Alexandru Timnea (anul III).

Totodată, echipa a fost pregătită pregătită de lect. univ. av. dr. Raluca Papadima, cadru didactic la Universitatea din București și Collège Juridique d’Études Européennes, împreună cu av. drd. Mihaela Gherghe, partener în cadrul societății de avocatură Rizoiu & Poenaru, și av. Maria Avram, avocat în cadrul societății de avocatură Țuca, Zbârcea & Asociații.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a publicat un anunț privind organizarea preselecției pentru echipa care va reprezenta Universitatea din București la ediția următoare a concursului Willem Vis, care se va desfășura în data de 10 octombrie 2021, ora 17:00, online, pe platforma Zoom.

Astfel, în vederea preselecției sunt eligibili studenții care vor fi în anul II, III, IV sau master în cursul anului universitar 2021-2022.

De asemenea, este necesară transmiterea următoarelor documente până la data de 9 octombrie 2021:

− Scrisoare de prezentare și motivare, în limba engleză, în care să indicați dacă ați participat la alte concursuri de pledoarii sau debate, dacă și unde ați efectuat stagii de practică;

− CV în limba engleză, cu poză și date de contact (telefon și e-mail);

− Media obținută în fiecare din anii de studii anteriori, inclusiv nota obținută la toate materiile studiate, inclusiv la Colegiul Juridic Franco-Român.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Vezi și [UPDATE: Preselecție suplimentară] Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție pentru concursurile de procese simulate de Drept Internațional Public „Jessup” și „Telders”

[UPDATE: Rezultatele obținute la concursul internațional Willem Vis] Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție pentru Concursul Willem Vis – ediția 2021-2022 was last modified: aprilie 15th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.