Facultatea de Drept, Universitatea din București. Absolvenții facultății se află pe primul loc în topul candidaților admiși la INM

22 mart. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 349

Facultatea de Drept a Universității din București anunță că, în urma validării rezultatelor concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, cei mai mulți dintre candidații admiși provin din cadrul acestei facultăți.

Astfel, 132 de candidați admiși, din totalul de 284, au absolvit studiile de licență în cadrul Facultății de Drept a Universității din București.

Potrivit facultății bucureștene, acest rezultat reprezintă cea mai importantă performanță a absolvenților facultății la acest concurs, înscriindu-se în linia ascendentă din ultimii ani.

Totodată, având în vedere numărul de 707 de candidați absolvenți ai Facultății de Drept a Universității din București (aproape un sfert din totalul candidaților), procentul de reușită al absolvenților provenind de la Facultatea de Drept (18,67%) a fost, de asemenea, cel mai bun din ultimii ani.

Pe această cale, Facultatea de Drept îi felicită pe toți candidații admiși și le urează mult succes în activitatea pe care o vor desfășura.

Mai multe detalii sunt disponibile accesând sursa informației.

Sursa informației

vezi și Facultatea de Drept, Universitatea din București. Serie de workshop-uri online în perioada martie-mai 2022

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Absolvenții facultății se află pe primul loc în topul candidaților admiși la INM was last modified: martie 22nd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.