[Update: Rezultate] Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Procesul de acordare a burselor pe semestrul I din anul universitar 2022-2023

25 nov. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 125

Update: Rezultate

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara (UVT) a publicat listele cuprinzând studenții bursieri pe semestrul I din anul universitar 2022-2023.

Lista bursierilor cu burse sociale se regăsește aici.

Lista bursierilor cu burse de excelență se regăsește aici.

Lista bursierilor cu burse speciale pentru olimpici se regăsește aici.

Pentru vizualizarea altor forme de sprijin acordate studenților, precum și pentru informații suplimentare, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației


Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara (UVT) a publicat calendarul de derulare a procesului de acordare a burselor pe semestrul I din anul universitar 2022-2023.

Procesul de acordare a burselor pe semestrul I din anul universitar 2022-2023 se desfășoară în perioada 18 octombrie-24 noiembrie 2022.

La nivelul Facultății de Drept, UVT se vor acorda trei tipuri de burse: bursă socială, bursă de performanță și bursă de excelență.

În ceea ce privește bursa socială, dosarele pentru burse sociale se vor prelua exclusiv prin intermediul platformei online, burse.uvt.ro, iar perioada de colectare a dosarelor de bursă socială se va încheia la data de 1 noiembrie 2022.

Pentru evaluarea dosarelor de burse sociale pentru anul universitar 2022-2023, valoarea salariului de bază minim net pe economie luată în considerare este de 1.524 lei/lună.

Documentele necesare în vederea acordării burselor sociale, precum și alte informații (metoda de calcul al venitului net) pot fi consultate aici.

De asemenea, criteriile de acordare a burselor de performanță/excelență sunt enumerate aici.

Dosarele pentru aceste burse se preiau exclusiv online, prin transmiterea acestora pe adresa de email dedicată burselor la nivelul facultății: [email protected], în perioada 18 octombrie-1 noiembrie 2022.

În vederea consultării anunțului cu privire la calendarul desfășurării procesului de acordare a burselor, vă invităm să accesați acest link.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [Update: Rezultate finale admitere licență IF/IFR] Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Regulamente privind organizarea și desfășurarea procesului de admitere pentru programele de studii universitare de la ciclul de studii universitare de licență, respectiv de masterat (2022-2023)

[Update: Rezultate] Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Procesul de acordare a burselor pe semestrul I din anul universitar 2022-2023 was last modified: noiembrie 25th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.