Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Echipa facultății s-a calificat în semifinala concursului Central and Eastern European Moot Competition – Budapesta (6-8 mai 2022)

9 mai 2022
Vizualizari: 223

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara s-a calificat în semifinala concursului Central and Eastern European Moot Competition, care a avut loc în perioada 6-8 mai 2022, la Budapesta.

Astfel, competiția a constat într-o simulare a procedurilor în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene, în care echipele participante au prezentat argumentele părților dintr-o speță vizând posibilitatea tribunalelor arbitrale de a formula cereri în baza art. 267 TFUE, invocabilitatea directivelor, principiul nediscriminării, regulile de concurență aplicabile întreprinderilor.

Echipa Facultății de Drept din Timișoara a fost compusă din Maria Ierima, Timeia Lupșa, Bogdan Țermure și Tania Velcsov (studenți în anul III).Aceasta s-a calificat în semifinalele competiției, egalând performanțele echipelor care au reprezentat Facultatea de Drept din Timișoara la edițiile din ultimii ani. Totodată, domnișoara Maria Ierima a obținut un premiu individual de pledoarie.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

(Copyright foto: freepik)

🔔Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Regulamentul privind organizarea și desfășurarea examenelor de finalizare a studiilor universitare de licență și masterat

Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Echipa facultății s-a calificat în semifinala concursului Central and Eastern European Moot Competition – Budapesta (6-8 mai 2022) was last modified: mai 9th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.