Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Echipa facultății s-a calificat în semifinala concursului Central and Eastern European Moot Competition – Budapesta (6-8 mai 2022)

9 mai 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 125

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara s-a calificat în semifinala concursului Central and Eastern European Moot Competition, care a avut loc în perioada 6-8 mai 2022, la Budapesta.

Astfel, competiția a constat într-o simulare a procedurilor în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene, în care echipele participante au prezentat argumentele părților dintr-o speță vizând posibilitatea tribunalelor arbitrale de a formula cereri în baza art. 267 TFUE, invocabilitatea directivelor, principiul nediscriminării, regulile de concurență aplicabile întreprinderilor.

Echipa Facultății de Drept din Timișoara a fost compusă din Maria Ierima, Timeia Lupșa, Bogdan Țermure și Tania Velcsov (studenți în anul III).Aceasta s-a calificat în semifinalele competiției, egalând performanțele echipelor care au reprezentat Facultatea de Drept din Timișoara la edițiile din ultimii ani. Totodată, domnișoara Maria Ierima a obținut un premiu individual de pledoarie.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

🔔Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Regulamentul privind organizarea și desfășurarea examenelor de finalizare a studiilor universitare de licență și masterat

Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Echipa facultății s-a calificat în semifinala concursului Central and Eastern European Moot Competition – Budapesta (6-8 mai 2022) was last modified: mai 9th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.