Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Conferința Internațională a Doctoranzilor în Drept – Ediția a XII-a

30 apr. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 239

Potrivit paginii oficiale (drept.uvt.ro), Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a publicat un anunț care conține precizări privind organizarea Conferinței Internaționale a Doctoranzilor în Drept – ediția a XII-a, în data de 19 iunie 2020.

Astfel, având în vedere situația epidemiologică actuală, conferința va fi desfășurată online, pe o platformă de videoconferințe, condițiile de participare urmând a fi comunicate în timp util tuturor participanților, de către organizatori.

Totodată, termenul pentru înregistrarea și predarea lucrării a fost prelungit până la data de 17 mai 2020, iar Volumul conferinței, cuprinzând lucrările doctoranzilor, va fi ulterior publicat la o editură juridică de prestigiu.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Conferința Internațională a Doctoranzilor în Drept – Ediția a XII-a was last modified: aprilie 29th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter