Facultatea de Drept, Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca. Conferinţa „Provocările profesiei de avocat în contextul problemelor de ordine publică şi siguranţă naţională”

15 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 711

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 15 ianuarie 2019, Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca organizează conferința cu tema „Provocările profesiei de avocat în contextul problemelor de ordine publică și siguranță națională”, în cadrul proiectului SPiC – Studenți în Practică pentru o viitoare Carieră.

Conferința va avea loc în data de 21 ianuarie 2019, între orele 17.00-20.00, în Amfiteatrul Traian Pop al Facultății de Drept.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare anunțul conferinței, astfel cum a fost publicat de către Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

Facultatea de Drept, Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca. Conferința „Provocările profesiei de avocat în contextul problemelor de ordine publică și siguranță națională” was last modified: ianuarie 15th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter