Studenții la drept din Timișoara pot primi credite pentru voluntariat

11 iun. 2015
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1717

Despre

  • Credite pentru voluntariat
  • Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara
  • Termen-limită pentru depunerea portofoliului: 26 iunie 2015

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Studenții Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara vor putea primi, începând cu anul universitar 2014-2015, două credite pe semestru pentru activitatea de voluntariat, conform Regulamentului privind acordarea de credite pentru activitatea de voluntariat, potrivit anunțului publicat pe site-ul Facultății.

Astfel, până vineri, 26 iunie 2015, studenții vor putea depune la secretariatul Facultății de Drept un portofoliu de documente justificative derulării activității de voluntariat pentru anul universitar 2014-2015, conform art. 10 din respectivul regulament.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Portofoliile depuse vor fi analizate de o comisie de evaluare, iar rezultatele evaluărilor și numărul de credite acordate pentru fiecare student vor fi afișate până cel târziu la data de 10 iulie 2015. Fiecărui student i se va emite adeverința cu calificativul obținut (Admis/Respins).

Activitatea va fi de minim 60 de ore pe semestru și poate fi desfășurată în cadrul ONG-urilor cu care universitatea a încheiat un acord instituțional. La finalul acesteia, studentul va întocmi un dosar conținând un raport de activitate, certificatul de voluntariat și adeverința din partea ONG-ului, precum și evaluarea realizată de supervizorul voluntarului.

Creditele obținute pentru activitatea de voluntariat se vor consemna și în suplimentele de diplomă pe care studenții le vor primi după absolvirea studiilor.

Consultați anunțul publicat pe site-ul Facultății de Drept a Universității de Vest (www.drept.uvt.ro).

 

👍Vezi și: Zilele examenelor reușite alături de Ujmag

Studenții la drept din Timișoara pot primi credite pentru voluntariat was last modified: iunie 11th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter