Facultatea de Drept București. Sesiunea de comunicări „Rencontres de la SLC : dialogue franco-roumain”

31 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 469

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 30 octombrie 2017, Facultatea de Drept a Universității din București anunță, împreună cu Societatea de Legislație Comparată, organizarea unei sesiuni de comunicări științifice privind actualitatea conteciosului și lupta împotriva corupției în Franța și România.

Evenimentul va avea loc în perioada 20-21 noiembrie 2017, în cadrul Universității Paris II Pantheon Asas.

Inteligența artificială în materie penală

Pentru mai multe detalii privind organizarea sesiunii de comunicări științifice, puteți consulta programul evenimentului aici.

 

Sursa informației

Facultatea de Drept București. Sesiunea de comunicări „Rencontres de la SLC : dialogue franco-roumain” was last modified: octombrie 31st, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter