Facultatea de Drept a Universității din București. O serie de 10 conferințe de drept american al contractelor

20 Mar 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 138

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 14 martie 2017, în perioada 27 martie – 7 aprilie 2017, Facultatea de Drept a Universității din București extinde o invitație de participare la o serie de conferințe pentru familiarizarea cu principiile generale ale dreptului american al contractelor.

Conferințele vor fi susținute de doamna Raluca Papadima, avocat specializat în Fuziuni și Achiziții la New York din 2006.

Conferințele se vor desfășura în limba engleză și vor avea loc preponderent sub forma unui dialog, potrivit metodelor americane de predare. Noțiunile teoretice vor fi exemplificate prin studiul de decizii judecătorești, legislație și clauze contractuale.

ORIGINAL Black Friday

Participarea la conferințe este deschisă oricărui student în anul II sau III înscris la Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene și/sau la Facultatea de Drept a Universității din București.

Pentru a participa, este necesară participarea la prima conferință, care va avea loc în data de 27 martie între orele 8:00-9:30 în amfiteatrul Basilescu.

Cele 10 conferințe vor avea loc în perioada 27 martie – 7 aprilie, de luni până vineri, între orele 8-9:30 în amfiteatrul Basilescu. Studenții care participă la cel puțin 7 din cele 10 conferințe vor primi 3 credite extra-curriculare iar studenții înscriși la Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene vor primi și o bonificație la seminarele de Droit des affaires (L2) și Droit des sociétés (L3).

Facultatea de Drept a Universității din București. O serie de 10 conferințe de drept american al contractelor was last modified: martie 20th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter