Examenul de promovare din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare – Curtea de Apel București

13 oct. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1575

Despre

  • Termenul-limită pentru înscrieri: 26 octombrie 2015
  • Tematica și bibliografia
  • Data examenului: 10-11 noiembrie 2015

Curtea de Apel București (CaB) a anunțat că în zilele de 10 și 11 noiembrie 2015 organizează un examen pentru promovarea din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe.

Potrivit dispozițiilor Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului sau examenului pentru definitivare în funcție, promovare în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceleiași instanțe ori aceluiași parchet, precum și în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate la instanțe și parchete superioare, promovarea din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare se face numai prin examen, organizat la nivelul curților de apel.

În conformitate cu prevederile art. 81 din Regulament la examenul pentru promovarea din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe sau aceluiași parchet, poate participa personalul auxiliar de specialitate care a absolvit studii superioare juridice.

Înscrierea

În termen de 15 zile de la comunicarea datei examenului, cei interesați pot depune cereri la președintele instanței unde aceștia își desfășoară activitatea, respectiv până la data de 26.10.2015.

Cererile de înscriere la examen împreună cu raportul prin care se constată îndeplinirea condiției de participare la examen prevăzută de dispozițiile art. 81 din Regulament, întocmit de compartimentul de specialitate al instanței unde candidatul își desfășoară activitatea și de actele doveditoare privind absolvirea învățământului superior de specialitate juridică acreditat vor fi înaintate CaB, până la data de 27.10.2015 (inclusiv).

Examenul

Examenul de promovare din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare constă într-o probă scrisă și una practică.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Consultați tematica și bibliografia pentru examen, publicate pe site-ul CaB.

Lista candidați lor admiși să susțină examenul și a celor respinși, se va afișa cu 10 zile înainte de examen la sediul Curții de Apel București și pe pagina de internet la adresa http://www.cabl864.eu.

Examenul se va susține la sediul Curții de Apel București, Splaiul Independenței nr. 5, sector 4, în zilele de 10 și 11 noiembrie 2015.

Sursa informației este Curtea de Apel București (www.cab1864.ro).

Examenul de promovare din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare – Curtea de Apel București was last modified: octombrie 13th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter