Lansare de carte Evenimentul de lansare a Revistei LZR nr. 22/2022

666       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Evenimentul de lansare a Revistei LZR nr. 22/2022 📅 16 februarie 2022 Evenimentul de lansare a Revistei LZR nr. 22/2022

Data 16 februarie 2022
Locația Sala de festivități a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr" și Online

Revista LZR lansează, alături de  Grupul editorial Universul Juridic, numărul 22/2022. Evenimentul va avea loc miercuri, 16 februarie 2022, începând cu ora 13:00, în Sala de festivități a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”. Vor fi dezbătute temele revistei și va exista posibilitatea cunoașterii unor oameni de succes, din domenii diferite.

Invitați:

Nicolae Cirstea, Președintele grupului editorial Universul Juridic – alocuțiune

Adrian Teleșpan, participant la pregătirea numărului 22 printr-un interviu inedit – va teleporta publicul în lumea scrisului

Diana Gogoașă, lăzăristă, emblemă a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”, admisă, prin perseverență și muncă, pe locul I la Facultatea de Drept a Universității din București, sesiunea 2021 –  discurs

Adrian Petrache, lăzărist și el, plin de entuzism de fiecare dată când se vorbește despre Colegiu –  moment artistic

Psiholog Oana Mitrănescu – discurs și răspunsuri la întrebările publicului

Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Colegiului.

Puteți precomanda revista aici: link UJmag

Sponsori: Editura Universul Juridic, Sloop, Viwa vitaminwater, ROM.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și participarea dumneavoastră la eveniment semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Totodată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Evenimentul de lansare a Revistei LZR nr. 22/2022 was last modified: februarie 16th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter