Lansare Carte Evenimentul de lansare a cărților prof. Valeriu Stoica. Dialog: „Ce rămâne de spus despre drept? Discuțiile lui Valentin Constantin”

357       0

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara și Editura Universul Juridic organizează evenimentul de lansare a cărților profesorului Valeriu Stoica: „Despre Arhitectura Juridică a Libertății”, „Studii de Drept Civil”, „În Apărarea Democrației Constituționale”, care va avea loc vineri, 8 decembrie 2023, începând cu ora 11.00, în Sala Barocă a Muzeului Național de Artă Timișoara.

Evenimentul de lansare va fi prezentat de trei personalități din domeniul juridic: Valentin Constantin, Irina Sferdian și Lucian Bercea.

De asemenea, evenimentul va fi precedat de un dialog din seria „Ce rămâne de spus despre drept? Discuțiile lui Valentin Constantin”. Această ediție îl va avea ca invitat pe profesorul Valeriu Stoica.

*  Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste inregistrari/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de catre partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe retele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo, etc.

Evenimentul de lansare a cărților prof. Valeriu Stoica. Dialog: „Ce rămâne de spus despre drept? Discuțiile lui Valentin Constantin” – 8 decembrie 2023 was last modified: decembrie 7th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: