Lansare de carte Eveniment de lansare a lucrărilor EUNOMIA

1939       0

Eveniment de lansare a lucrărilor EUNOMIA 📅 20 iunie 2023 Eveniment de lansare a lucrărilor EUNOMIA

Data 20 iunie 2023
Locația Facultatea de Drept a Universității din București, în Sala „Constantin Stoicescu”, marți, 20 iunie, ora 17:00

Centrul pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN), Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene, Facultatea de Drept a Universității din București, STOICA & Asociații și Editura Universul Juridic organizează evenimentul de lansare a lucrărilor:

Creștinismul într-o lume secularizată. Eseuri, de Wolfhart Pannenberg

Legea naturală sau legea nescrisă, de Jacques Maritain

Formarea gândirii juridice moderne, de Michel Villey.

Lucrările au fost publicate în colecția EUNOMIA, un proiect editorial realizat de către CSDNAN, în parteneriat cu Editura Universul Juridic.

Colecția este dedicată publicării unor cercetări și eseuri, elaborate de autori români sau străini, în domeniul analizei normative, sub toate aspectele și implicațiile sale – de la fundamentele filosofice până la doctrinele juridice și la politicile publice subsumate diferitelor curente de gândire ale dreptului natural sau altor curente de gândire în dialog cu acestea. Monografiile, antologiile tematice, edițiile speciale vor consolida infrastructura intelectuală necesară pentru a susține structurile legale și instituționale ale bunei ordini sociale, cum sugerează chiar denumirea colecției.

Invitați:

Prof. univ. dr., av. Răzvan Dincă – Decan, Facultatea de Drept, Universitatea din București;

Prof. univ. dr., av. Radu Alexandru Rizoiu – Prodecan, Facultatea de Drept, Universitatea din București;

Prof. univ. dr. Marian Nicolae – Facultatea de Drept, Universitatea din București;

Prof. univ. dr. Dragoș Paul Aligică – Facultatea de Administrație și Afaceri și Școală Interdisciplinară de Studii Doctorale (ISDS), Universitatea din București; Senior Research Fellow, Programul F. A. Hayek pentru Studii Avansate în Filosofie, Politică și Economie, din cadrul Mercatus Center and Graduate Faculty, College of Art and Sciences, Universitatea George Mason; Cercetător afiliat, Ed Snider Center, Robert H. Smith School of Business, Universitatea Maryland College Park.

Sever Voinescu – Vicepreședinte, Centrul pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN), redactor șef  ,,Dilema veche”.

Moderator: Prof. univ. dr. emerit Valeriu Stoica, coordonatorul colecției EUNOMIA; Founding Partner, STOICA & Asociații.

Participarea la eveniment este gratuită.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:

0733.674.555
conferintele@universuljuridic.ro

 


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Eveniment de lansare a lucrărilor EUNOMIA was last modified: iulie 3rd, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: