Emisiunea „Ora arbitrajului” 14 cu av. dr. Cosmin Vasile. Seria Profesioniștii Legal Point – Adrian Chopin: Third party funding

20 feb. 2019
Vizualizari: 2629

Timp de 3 ani am spus în paginile revistei „Legal Point” poveștile de viață ale personalităților din lumea juridică, academică și culturală.

Printr-un proiect marca „Universul Juridic”, povestea merge mai departe!

Astfel, am lansat seria „Profesioniștii Legal Point” sub egida căreia organizăm emisiunea „Ora arbitrajului”.

La data de 26 februarie 2019, începând cu ora 17:00, a avut loc emisiunea TV „Ora arbitrajului” din seria „Profesioniștii Legal Point”, pe canalul „UJ-TV”, găzduită de portalul universuljuridic.ro.

Emisiunea a fost moderată de către av. dr. Cosmin Vasile, partener Coordonator al prestigioasei societăți de avocați ZAMFIRESCU RACOȚI & PARTNERS.

Invitat a fost domnul Adrian Chopin, Managing Director la BENCK WALK ADVISORS.

Tema emisiunii a fost: „Third party funding”.

Subiectul ales este unul de maxim interes și este o premieră pentru piața din România, pentru că nu mai există niciun fel de interviu de acest tip cu un reprezentant al unei firme de third party funding, al unui funder, activitate despre care se va discuta în această emisiune.

Seria „Profesioniștii Legal Point” a fost transmisă în direct pe www.universuljuridic.ro.

Emisiunea „Ora arbitrajului” 14 cu av. dr. Cosmin Vasile. Seria Profesioniștii Legal Point – Adrian Chopin: Third party funding was last modified: aprilie 4th, 2019 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: