Emisiunea „Executorii” 7: Procesul civil și executarea silită. De la clasic la modern (II)

30 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 576
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În decursul ultimilor 3 ani am spus în paginile revistei „Legal Point” poveștile de viață ale personalităților cu renumire în mediul juridic, academic și cultural.

Printr-un proiect marca „Universul Juridic”, povestea merge mai departe!

Astfel, a fost lansată seria „Profesioniștii Legal Point” sub egida căreia organizăm emisiunea „Executorii”.

Sâmbătă, 31 august, în intervalul orar 12:30 – 13:30, se va desfășura emisiunea TV „Executorii” pe canalul „UJ-TV” găzduită de portalul universuljuridic.ro.

Realizatorul emisiunii, dl. Nicolae Cîrstea, aduce în fața reflectoarelor, în cadrul emisiunii, o serie de invitați speciali:

– Prof. univ. dr. Romulus Gidro;
– Prof. univ. dr. Barbu Vlad;
– Pavel Klíma, Republica Cehă;
– Executor judecătoresc Roman Talmaci.

Emisiunea „Executorii” 7: Procesul civil și executarea silită. De la clasic la modern (II) was last modified: septembrie 2nd, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter