Doi directori adjuncți noi la SRI

22 iul. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 634

Despre

  • 22 iulie 2016
  • Numire în funcția de adjuncți

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La data de 22 iulie 2016, Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de numire în funcția de adjuncți ai directorului Serviciului Român de Informații pentru domnul general de brigadă Adrian Ciocîrlan și domnul colonel Cristian Bizadea. Cei doi adjuncți își vor prelua atribuțiile începând cu data de 1 august 2016.

Domnul general de brigadă Adrian Ciocîrlan, anterior numirii, până în anul 2010, a ocupat diverse funcții de conducere în cadrul Direcției Generale Contraspionaj. În perioada 2010-2013, a fost șeful Direcției de Informații a Municipiului București. Între 2013-2016, a condus Direcția Generală Apărarea Constituției.

În anul 2015 i-a fost acordat gradul de general de brigadă. Acesta a participat la misiuni, acțiuni și operațiuni complexe derulate în special pe profil contraspionaj, în cooperare cu parteneri externi ai SRI.

Adrian Ciocîrlan a absolvit cursuri de pregătire în domeniul intelligence și studii de securitate desfășurate în țară și străinătate. A urmat cursurile Facultății de Psihosociologie din cadrul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul”, pe care le-a absolvit în anul 1996. Vorbește fluent limba engleză și limba franceză. S-a născut la 25 mai 1974, în București, este căsătorit și are doi copii.

 

Domnul colonel Cristian Bizadea, anterior numirii, a ocupat poziția de șef al Cabinetului Directorului SRI.

De la angajarea în Serviciu, în anul 2001, a deținut diferite funcții în Direcția Generală Contraspionaj: locțiitor al șefului Direcției, șef de departamente de analiză, operațiuni și planificare. În această calitate, a participat la operațiuni derulate în cooperare cu parteneri interni și externi ai SRI.

A coordonat și contribuit la o bună parte din procesele de transformare instituțională a SRI. În anul 2013 a obținut titlul de doctor în sociologie la Universitatea București, cu teza intitulată „Orientul Mijlociu Extins – o perspectivă demopolitică”. Este lector universitar și a predat cursuri de analiză a informațiilor și analiză de risc la Universitatea București și la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”. Acesta este licențiat în drept al Universității „Lucian Blaga” Sibiu și are un master în comunicare și relații publice, obținut la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București. Vorbește fluent limba engleză. S-a născut în anul 1976, în București, este căsătorit și are un copil.

De asemenea, la nivelul de comandă a structurilor operative ale Serviciului au avut loc noi numiri, acestea făcând parte din procesul de transformare instituțională asumat de directorul Serviciului Român de Informații, domnul Eduard Hellvig.

La data de 22 iulie 2016, Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat și decretele de trecere în rezervă a mai multor generali din cadrul Serviciului.

Doi directori adjuncți noi la SRI was last modified: iulie 25th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter