[UPDATE: Lista finală a candidaților și planificarea în vederea susținerii probei practice eliminatorii] DNA. Concurs pentru ocuparea a 20 de posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Direcției (20 ianuarie 2022)

19 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
1.702 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Lista finală a candidaților și planificarea în vederea susținerii probei practice eliminatorii

Direcția Națională Anticorupție a publicat lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare și planificarea candidaților în vederea susținerii probei practice eliminatorii din cadrul concursului pentru ocuparea a 20 posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice, din data de 20 ianuarie 2022.

Astfel, proba practică eliminatorie de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator se va susține începând cu data de 20 ianuarie 2022, conform planificării afișate pe site-ul DNA, iar candidații se vor prezenta, în vederea susținerii acestei probe, cu 30 de minute înainte de intervalul orar prevăzut în planificare, având asupra lor actul de identitate.

Campanie Craciun UJmag 2020

Totodată, vor putea participa la concurs exclusiv candidații care:

− Sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2, dacă au trecut minimum 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

− Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

− Prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore;

− Prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.

Pentru a vizualiza lista finală a candidaților și planificarea probei practice, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare

Direcția Națională Anticorupție a publicat lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru ocuparea a 20 posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice în cadrul structurii centrale/teritoriale, din data de 20 ianuarie 2022.

Astfel, candidații nemulțumiți pot face contestație în termen de 48 de ore de la data afișării listei (13 ianuarie 2022, ora 12:00) prin e-mail la adresa [email protected] sau prin fax la nr. 0372.69.80.59.

De asemenea, proba practică eliminatorie de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator sau de dactilografiere se va susține în perioada de 20-27 ianuarie 2022, la sediul Direcției Naționale Anticorupție din București.

Pentru a vizualiza lista candidaților, vă rugăm să accesați sursa informației.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

(Copyright foto: freepik)

Sursa informației


Direcția Națională Anticorupție organizează un concurs pentru ocuparea a 20 posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice în cadrul structurii centrale/teritoriale, în data de 20 ianuarie 2022.

Astfel, posturile scoase la concurs sunt următoarele:

11 posturi la nivel central;

9 posturi la nivel teritorial, după cum urmează: 1 post la Serviciul teritorial Alba Iulia, 1 post la Serviciul teritorial Brașov, 1 post la Serviciul teritorial Cluj, 1 post la Serviciul teritorial Constanța, 1 post la Serviciul teritorial Iași, 1 post la Serviciul teritorial Oradea, 1 post la Serviciul teritorial Suceava, 1 post la Serviciul teritorial Târgu Mureș, 1 post la Serviciul teritorial Timișoara.

Concursul va avea loc începând cu data de 20 ianuarie 2022, de la ora 10:00, la sediul DNA din București și va consta în susținerea următoarelor probe:

Proba practică eliminatorie de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator sau de dactilografiere;

Proba scrisă la următoarele discipline: procedură penalăprocedură civilă și organizare judiciară.

De asemenea, dosarele de concurs se depun până la data de 24 decembrie 2021, la Serviciul resurse umane, perfecționare profesională și documentare din cadrul direcției, la sediul din str. Valter Mărăcineanu, nr. 1-3, sectorul 1, București.

Tematica și bibliografia sunt disponibile aici.

Pentru mai multe detalii legate de condițiile de participare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și DNA. Concurs/examen în vederea ocupării unui post de execuție vacant de expert-psiholog gradul IA − 23 decembrie 2021

[UPDATE: Lista finală a candidaților și planificarea în vederea susținerii probei practice eliminatorii] DNA. Concurs pentru ocuparea a 20 de posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Direcției (20 ianuarie 2022) was last modified: ianuarie 18th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter