Discursul domnului Vasile Răileanu în cadrul Adunării Generale a membrilor Filialei Bucureşti a UNPIR

16 mai 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1773
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Domnilor președinți, onorat prezidiu, doamnelor și domnilor,

Am primit cu o deosebită plăcere invitația dumneavoastră de a participa la festivitatea pentru adunarea generală pentru anul 2018.

Campanie Craciun UJmag 2020

După cum știți, ASE pregătește specialiști care după absolvire devin membri ai organismelor profesionale care gestionează profesia liberală din România. Noi avem legături directe cu Corpul Experților Contabili, cu Camera Auditorilor Financiari, cu Camera Consultanților Fiscali, cu ANEVAR și mulți dintre absolvenții noștri lucrează chiar în organismul dumneavoastră profesional.

Răspund pozitiv la invitația făcută de domnul președinte al Filialei UNPIR București de a organiza la nivelul Academiei de Studii Economice o serie de întâlniri, pentru că ASE este interesată în ce privește pregătirea profesională a absolvenților noștri.

👍Vezi și: Discursul doamnei Valentina Burdescu în cadrul Adunării Generale a membrilor Filialei București a UNPIR

Din acest motiv săptămâna trecută am participat la Alba Iulia, la o conferință organizată de Universitatea „1 Decembrie 1918”, care a avut ca temă „Profesiile liberale. Istorie și căutări. Experiențe obținute în această direcție”.

Chiar și prezența noastră la adunarea generală a dumneavoastră ne dă prilejul să cunoaștem o serie de probleme cu care vă confruntați.

Având în vedere că astăzi este o sărbătoare prin care dumneavoastră vă analizați activitatea desfășurată în cursul anului 2017, vă doresc, cu acest prilej, succes în activitatea pe care o desfășurați, multă sănătate și împliniri în tot ce întreprindeți.

Mulțumesc!

Prof. univ. dr. Vasile Răileanu

Prorector al Academiei de Studii Economice din București

Discursul domnului Vasile Răileanu în cadrul Adunării Generale a membrilor Filialei București a UNPIR was last modified: mai 21st, 2018 by Vasile Răileanu
Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Vă recomandăm:

Despre autor:

Vasile Răileanu

Vasile Răileanu

Este prof. univ. dr. și Prorector al Academiei de Studii Economice din București.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter