Discursul doamnei Simona Camelia Marcu cu ocazia lansării revistei Legal Point nr. 1/2018

9 iul. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1736
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În cadrul lansării revistei Legal Point nr. 1/2018, momentul culminant al manifestării a fost decernarea premiului Legal Point nr. 1/2018 doamnei jud. Simona Camelia Marcu, în aprecierea implicării, în calitate de președinte al CSM, pentru asigurarea echilibrului, pentru o altă imagine a garantului independenței justiției, pentru ascultarea deopotrivă a magistraturii, dar și a societății civile.

Cu această ocazie doamna președintă a Consiliului Superior al Magistraturii a rostit următorul discurs:

„Doamnelor și domnilor,

Vă mărturisesc că sunt emoționată, sunt onorată de primirea acestui premiu.

Aș fi preferat să trăim într-o societate în care nimeni să nu simtă nevoia să premieze echilibrul și deschiderea la dialog, dar iată că acestea sunt coordonatele în care ne desfășurăm activitatea.

Mi-a plăcut foarte mult constatarea, aproape poetică, de pe invitația Legal Point de astăzi, cum că trăim vremuri care ne apasă sau ne trăiesc – și mi-aș dori din toată inima să reușim să ne ridicăm peste aceste vremuri și să ajungem să trăim într-o societate a toleranței, a respectului reciproc și a unei lumi mai așezate.

Vă mulțumesc”.

Jud. Simona Camelia Marcu,
Președintele Consiliului Superior al Magistraturii


 

Vizionați evenimentul integral aici:

Galeria foto a evenimentului:

Pachet: Principiile procedurei judiciare

Discursul doamnei Simona Camelia Marcu cu ocazia lansării revistei Legal Point nr. 1/2018 was last modified: iulie 10th, 2018 by Simona Camelia Marcu

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter