10 ani de la primul număr apărut – „Justiția în actualitate”

12 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 810

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nicolae Cîrstea: Suntem împreună, la Alba Iulia, cu dna președinte Simona Marcu. Dna președinte, un moment extraordinar pentru magistratura românească, organizat de CSM. Ce ne puteți spune despre invitații care au luat parte la această festivitate?

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Simona Marcu: Am invitat astăzi reprezentanți ai magistraturii de la cel mai înalt nivel. Avem printre noi reprezentanții curților de apel, ai parchetelor de pe lângă curțile de apel, reprezentanți ai Înaltei Curți de Casație și Justiție, ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Avem, de asemenea, printre noi, istorici reputați, avem profesori, avem tineri magistrați la început de drum, care își vor expune gândurile în an centenar. În general, am încercat să asigurăm reprezentativitatea sistemului judiciar. Vă dați seama că nu a fost posibil să îi invităm aici pe toți aceia care nouă ne-ar fi făcut plăcere să se afle lângă noi, a trebuit să realizăm o selecție pe criterii de reprezentativitate.

Nicolae Cîrstea: Invitați, de asemenea, foarte importanți, din Republica Moldova – o dorință pe care ați avut-o, de a fi aproape cu frații noștri de dincolo de Prut.

Simona Marcu: Așa este, vă mulțumesc pentru că mi-ați amintit. Avem invitați de onoare din Republica Moldova, reprezentanți ai CSM, ai Consiliului Superior al Procurorilor, de asemenea de la Institutul Național de Formare de la Chișinău, oaspeți foarte dragi nouă, care au avut intervenții în prima parte a conferinței și vor avea, de asemenea, și în cea de-a doua parte.

Nicolae Cîrstea: O imagine nouă la ceas aniversar – 10 ani de la primul număr apărut „Justiția în actualitate”, foarte bine primit, de altfel, de colegi, acest număr lansat aici, astăzi.

Simona Marcu: O, da, este un număr jubiliar, la care noi am ținut foarte mult, am pus foarte mult suflet și cred că am reușit – datorită contribuției extraordinare pe care și-au adus-o colaboratorii acestui număr – să închegăm o revistă de înaltă ținută științifică, de o foarte bună calitate – și aici trebuie să vă mulțumim și dumneavoastră, pentru că ne-ați sprijinit îndeaproape, ca acest vis al nostru să se materializeze.

Nicolae Cîrstea: Felicitări încă o dată pentru tot ce s-a întâmplat și se întâmplă astăzi, aici, la Alba Iulia.

Simona Marcu: Vă mulțumesc!

 

10 ani de la primul număr apărut – „Justiția în actualitate” was last modified: decembrie 28th, 2018 by Simona Camelia Marcu
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter