[UPDATE: Lista candidaților admiși la examen] DIICOT. Examen de promovare a personalului auxiliar de specialitate (termen-limită: 10 septembrie 2018)

14 sept. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 963
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 14 septembrie 2018: Lista candidaților admiși la examenul de promovare în grade și trepte superioare, organizat în data de 26 septembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 14 septembrie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității lista candidaților admiși la examenul de promovare în grade și trepte superioare, organizat în data de 26 septembrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul respectivei liste, astfel cum a fost publicată de către DIICOT:

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

[gview file=”https://www.universuljuridic.ro/wp-content/uploads/2018/09/z.pdf” height=”800px”]

Sursa informației


DIICOT. Examen de promovare a personalului auxiliar de specialitate (termen-limită: 10 septembrie 2018)

Potrivit unui anunț din data de 28 august 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism organizează, la sediul Structurii centrale, examen de promovare în grade sau trepte profesionale superioare a personalului auxiliar de specialitate din cadrul direcției, la data de 26 septembrie 2018, ora 10.00 (proba scrisă și proba practică).

Examenul constă în susținerea următoarelor probe:

1. Proba scrisă cuprinde subiecte din legislația care reglementează statutul personalului auxiliar de specialitate, Regulamentul de ordine interioară al parchetelor, Regulamentul de organizare și funcționare al direcției, precum și noțiuni generale de procedură penală;

2. Proba practică constă în verificarea cunoștințelor de operare pe calculator.

Poate participa la examen personalul auxiliar de specialitate din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism care îndeplinește următoarele condiții:

a) are o vechime minimă prevăzută de lege pentru gradul sau treapta în care urmează să fie promovat:

– pentru gradul I – vechime 3 ani în funcție;
– pentru treapta I – vechime 3 ani în funcție;

b) are calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani;

c) nu a fost sancționat disciplinar după acordarea ultimului calificativ.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Potrivit art. 81 din Regulament poate participa la examenul pentru promovarea din funcția de grefier cu studii medii în funcția de grefier cu studii superioare juridice, în cadrul aceluiași parchet, personalul auxiliar de specialitate care a absolvit studii superioare juridice.

Îndeplinirea condițiilor de participare se constată prin raport, întocmit de procurorii șefi de servicii/birouri.

Dosarele de înscriere la examen se vor depune la sediul Structurii centrale, Serviciul de resurse umane, până la data de 10 septembrie 2018.

Relații suplimentare pot fi obținute la nr. de telefon 021.412.32.25/021.412.32.26.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tematica și bibliografia de examen, astfel cum au fost publicate de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

[gview file=”https://www.universuljuridic.ro/wp-content/uploads/2018/08/PPx2KZUGDUCFkJ8H.pdf” height=”800px”]

Sursa informației

[UPDATE: Lista candidaților admiși la examen] DIICOT. Examen de promovare a personalului auxiliar de specialitate (termen-limită: 10 septembrie 2018) was last modified: septembrie 14th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter