[UPDATE: Rezultatele verificării condițiilor de participare/Planificare candidați proba practică] DIICOT. Concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice (7 martie 2022)

28 feb. 2022
Vizualizari: 492
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatele verificării condițiilor de participare/Planificare candidați proba practică 

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) a publicat un anunț care afișează candidații înscriși și rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor legale de participare, precum și tabelul cu planificarea candidaților la proba practică din cadrul concursului pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Biroului teritorial Bistrița-Năsăud, ce va avea loc în data de 7 martie 2022.

Astfel, proba practică eliminatorie se va susține în data de 7 martie 2022, conform planificării afișate pe site, la sediul Structurii centrale a DIICOT din București.

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 și protecției participanților la concursurile organizate de DIICOT, candidații sunt obligați să respecte anumite măsuri.

Astfel, vor putea participa exclusiv:

– candidații care sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2, dacă au trecut minimum 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– candidații care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– candidații care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore;

– candidații care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.

Termenele de mai sus se calculează la data susținerii probei de concurs.

În vederea vizualizării anunțului care afișează candidații înscriși și rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor legale de participare, vă invităm să accesați acest link, iar pentru consultarea tabelului cu planificarea candidaților la proba practică, accesați acest link.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)


Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Biroului teritorial Bistrița-Năsăud, în data de 7 martie 2022.

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

Concursul va avea loc începând cu data de 7 martie 2022ora 10:00, la sediul DIICOT din București, și constă în susținerea următoarelor probe:

− Proba practică eliminatorie de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator sau de dactilografiere;

 Proba scrisă la următoarele discipline: procedură penală, procedură civilă și organizare judiciară.

Termenul de înscriere este data de 14 februarie 2022.

Documente necesare pentru înscriere:

a) cerere tipizată;

b) actul de identitate (copie);

c) diploma de licență (copie);

d) certificatul de cazier judiciar;

e) certificatul de cazier fiscal;

f) caracterizare de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învățământ absolvită;

g) datele rezultate din evidența operativă a organelor judiciare (vor fi solicitate de comisia de organizare după afișarea rezultatelor finale);

h) curriculum vitae;

i) adeverință medicală din care să rezulte că este apt candidatul pentru exercitarea funcției;

j) chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs.

Tematica și bibliografia pentru concurs pot fi consultate aici.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

 

📱VEZI ȘI DIICOT. CONCURS PENTRU OCUPAREA A 3 POSTURI VACANTE TEMPORAR DE GREFIER CU STUDII SUPERIOARE JURIDICE (7 MARTIE 2022)

[UPDATE: Rezultatele verificării condițiilor de participare/Planificare candidați proba practică] DIICOT. Concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice (7 martie 2022) was last modified: februarie 28th, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.