[REMINDER: Au mai rămas 5 zile pentru înscriere] DIICOT. Concurs de promovare în funcţii de conducere a grefierilor în cadrul Structurii centrale, respectiv în funcţia de grefier-şef direcţie (termen-limită: 17 august 2018)

10 aug. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 523

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Reminder: Au mai rămas 5 zile pentru înscrierea la concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor în cadrul Structurii centrale, respectiv în funcția de grefier-șef direcție, organizat de către DIICOT

Reamintim celor interesați că data-limită pentru înscrierea la concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor în cadrul Structurii centrale, respectiv în funcția de grefier-șef direcție – organizat de către DIICOT – este 17 august 2018.

Admiterea in profesiile juridice

Dosarele de candidat se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul direcției.


DIICOT. Concurs de promovare în funcții de conducere a grefierilor în cadrul Structurii centrale, respectiv în funcția de grefier-șef direcție (termen-limită: 17 august 2018)

Potrivit unui anunțDirecția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism organizează concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor în cadrul Structurii centrale, respectiv în funcția de grefier-șef direcție (studii superioare juridice).

Concursul va avea loc începând cu data de 3 septembrie 2018, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, Calea Griviței nr. 24.

Mijloace de transport:

– linii RATB: 133, 168, 226 – stațiile „Calea Griviței” sau „Bulevardul Dacia”.

Sursa imaginii: Google Maps

(click pe imagine pentru detalii)

Concursul constă în susținerea următoarelor probe:

– prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează;

testare scrisă privind verificarea activității.

La concursul pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor se are în vedere îndeplinirea următoarelor criterii:

– o vechime de minim 3 ani în funcția de grefier. În cazul grefierilor cu studii superioare juridice este necesară o vechime de minim 6 luni în funcția de grefier;

activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani, respectiv 6

Îndeplinirea condițiilor prevăzute mai sus se constată prin raport întocmit de procurorul-șef serviciu/birou unde candidatul își desfășoară activitatea.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul direcției, până la data de 17 august 2018, însoțite de raportul menționat anterior, curriculum vitae, precum și orice alte acte pe care candidatul le consideră ca fiind relevante. Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează se depune până la data de 24 august 2018, atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0214.123.226.

Pentru mai multe detalii, anexăm tematica aferentă interviului, astfel cum a fost publicată de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

[REMINDER: Au mai rămas 5 zile pentru înscriere] DIICOT. Concurs de promovare în funcții de conducere a grefierilor în cadrul Structurii centrale, respectiv în funcția de grefier-șef direcție (termen-limită: 17 august 2018) was last modified: august 10th, 2018 by Universul Juridic
4 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter