DIICOT scoate la concurs 12 posturi vacante de procuror (termen-limită: 14 februarie 2017)

30 ian. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 7822

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism organizează, în conformitate cu dispozițiile art. 79^1 alin. (3) și (4) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în perioada 21-22 februarie 2017, interviu în vederea ocupării a 12 posturi vacante de procuror existente în cadrul Structurii centrale și teritoriale, după cum urmează:

Nr. crt.UnitateaNumăr posturi
1.Structura centrală3
2.Serviciul teritorial Alba-Iulia2
3.Serviciul teritorial Bacău1
4.Serviciul teritorial Craiova2
5.Biroul teritorial Mehedinți2
6.Serviciul teritorial Constanța1
7.Biroul teritorial Covasna1


Cererile de înscriere la interviu vor fi înaintate, până la data de 14 februarie 2017
, la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul de resurse umane, împreună cu un referat privind aprecierea activității profesionale a procurorului și a conduitei acestuia, un curriculum vitae și o mapă conținând lucrări considerate reprezentative pentru activitatea desfășurată până în prezent.

Conferintele Video Universul Juridic

Cererile de înscriere la interviu, adresate procurorului șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, trebuie să conțină

  • numele și prenumele candidatului,
  • unitatea la care își desfășoară activitatea la momentul formulării cererii,
  • vechimea în funcția de procuror,
  • calificativul „foarte bine” primit la ultima evaluare (copia raportului de evaluare va fi atașată cererii),
  • mențiunea că nu a fost sancționat disciplinar în ultimii 3 ani.

Interviul va avea loc în condițiile prevăzute de art. 79^1 alin. (3), (4), (5) și (6) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările și completările ulterioare, la sediul Structurii centrale a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, Calea Griviței, nr. 24, sector 1.

De asemenea, a fost publicată și tematica pentru interviul din 21-22 februarie 2017.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0214.123.227.

Sursa informației

DIICOT scoate la concurs 12 posturi vacante de procuror (termen-limită: 14 februarie 2017) was last modified: ianuarie 30th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter