DEZBATERI „SPĂLAREA BANILOR”

2743       0

DEZBATERILE „SPĂLAREA BANILOR” – 6 ediții 📅 09 noiembrie 2022 DEZBATERILE „SPĂLAREA BANILOR” – 6 ediții

Data 09 noiembrie 2022
Locația Online


Confruntată cu o serie tot mai sofisticată de infracțiuni din sfera financiară, România este obligată să se alinieze și să răspundă conform, întocmai și la timp, cu măsuri de prevenire, combatere și pedepsire a acestor tipuri de încălcare păgubitoare a legii.  

Unul dintre fenomenele moderne de criminalitate economică vizează spălarea „banilor negri”, proveniți din zona traficului de droguri, arme, carne vie, contrabandă sau alte infracțiuni majore, cu repercusiuni importante în viața societății.  

Aliniată normelor și procedurilor din domeniu la nivel global și european, România are de făcut față acestui fenomen. Mai mult, riscurile de spălare a banilor și de finanțare a terorismului reprezintă o preocupare majoră pentru sistemul financiar al UE și pentru securitatea cetățenilor săi. 

Din 2018, UE are în vigoare norme mai stricte în materie de combatere a spălării banilor. Aceste norme îngreunează ascunderea fondurilor ilegale prin straturi de societăți fictive și consolidează controalele asupra țărilor terțe cu grad ridicat de risc. Normele consolidează, de asemenea, rolul unităților de informații financiare, îmbunătățesc accesul la informații și schimbul de informații. 

Riscurile pe care și România le are în atenție vizează, mai nou, inovațiile induse de noile tehnologii (ex. monedele virtuale), creșterea integrării fluxurilor financiare pe piața internă, dar și dimensiunea mondială a organizațiilor teroriste și ingeniozitatea infractorilor pentru a exploata lacunele sau problemele din sistemele informatice. 

În seria de dezbateri pe tema prevenirii și combaterii spălării banilor puteți fi parte la confruntări interactive de idei în compania unor reprezentanți-cheie din domeniu: Oficiul pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, magistrați, avocați specializați în drept penal etc.


Moderator: proc. Elena Hach, Direcția Națională Anticorupție 

Parteneri: 


EDIȚII[/vc_column_text]


 • TAXA DE PARTICIPARE:
  • ediție individuală: 300 lei + TVA/participant
  • abonament anual serie 6 ediții: 150 lei + TVA/ediție/participant, respectiv 900 lei + TVA/abonament/participant, cu o reducere de 50% față de 1800 lei + TVA la achiziționarea individuală
  • abonament anual serie 6 ediții early booking*: 120 lei + TVA/ediție/participant, respectiv 720 lei +TVA/abonament/participant, cu o extra reducere de 20% fată de prețul abonamentului în valoare de 900 de lei + TVA
   * la achizițiile în sistem early booking (30 de zile înainte de data primei ediții), reducerile aplicate nu se cumulează cu alte vouchere și promoții

  BENEFICII INCLUSE ÎN TAXA DE PARTICIPARE:

  • speakeri profesioniști din ariile legislativă, teoretică și practică ale domeniului
  • acces la vizionarea video live a ediției individuale/seriei, la calitate Full HD
  • acces la înregistrarea video, în cel mai scurt timp de la finalizarea video live-ului (modalitatea de acces se transmite prin email, cel târziu la 30 de zile de la finalizarea video live-ului)
  • 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele: peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.
  • acordarea statutului de membru Senior al ujmag.ro care conferă suplimentar beneficiile:
  • minimum 20% reducere la cărțile Editurii Universul Juridic
  • 10% reducere la cărțile altor edituri

  ACCES LA VIZIONAREA VIDEO LIVE ȘI A ÎNREGISTRĂRII VIDEO A EDIȚIEI INDIVIDUALE/SERIEI:

  • fiecare ediție se transmite live la data și ora afișate
  • accesul la vizionarea video live și a înregistrarii video a ediției individuale/seriei se realizează prin autentificare cu user și parolă în Portalul Universul Juridic. Detalii privind modalitatea de acces sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după completarea formularului de mai jos și achitarea taxei de participare
  • din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale, conexiunea la internet fiind suficientă

 


 

Cumpără acum!


Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:


0733.674.555

conferintele@universuljuridic.ro


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: conferintele@universuljuridic.ro.
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere!

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate

 

DEZBATERILE „SPĂLAREA BANILOR” – 6 ediții was last modified: octombrie 13th, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.