DEZBATERI DEZBATERILE „DREPTUL MUNCII”: Ediția 3 - Mijloacele de apărare a salariaților în relațiile de muncă. Partea a II-a

718       0

DEZBATERILE „DREPTUL MUNCII”: Ediția 3 – Mijloacele de apărare a salariaților în relațiile de muncă. Partea a II-a 📅 18 octombrie 2023 DEZBATERILE „DREPTUL MUNCII”: Ediția 3 – Mijloacele de apărare a salariaților în relațiile de muncă. Partea a II-a

Data 18 octombrie 2023
Locația Online

Transformările economico-sociale impuse de criza pandemică și post-pandemică, precum și de avansarea accelerată a mijloacelor de producție, ca urmare a implementării tot mai ample a noilor tehnologii, s-au reflectat și în modificări aduse Codului muncii. 

Cum legiuitorul nu poate răspunde tuturor situațiilor practice privind organizarea angajatorilor și derularea raporturilor de muncă, teoreticienii și practicienii specializați în dreptul muncii sunt cei care au un aport important în remodelarea și reașezarea relațiilor de muncă. 

Prin modificările aduse de Legea nr. 283/2022, instituții importante ale Codului muncii au fost modificate și completate, încercându-se a se aduce o clarificare a derulării contractului individual de muncă în perioada de probă, a modului de flexibilizare a timpului de lucru, prin stabilirea programelor individualizate de lucru, instituirea dreptului salariatului de a absenta pe o perioadă determinată de la locul de muncă, acordarea concediului de îngrijitor și altele. 

Prioritar, toate aceste modificări și completări urmează a fi implementate în documentele angajatorilor, în vederea unei bune derulări a raporturilor de muncă. 

Așadar, dezbaterile și lămuririle noilor modificări aduse Codului muncii de către practicienii dreptului sunt cu atât mai necesare.

 

MODERATOR 

– Av. Marius-Cătălin Preduț – Manager Titular MCP avocați

SPEAKERI:

– Av. Irina Maria Diculescu – Partener MCP avocați

– Av. dr. Aurelian Gabriel Uluitu, Baroul București

– Conf. univ. dr. Felicia Roșioru, Facultatea de Drept, Universitatea ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca

 


TAXA DE PARTICIPARE:

 • ediție individuală: 300 lei + TVA/participant 
 • abonament anual serie 4 ediții: 180 lei + TVA/ediție/participant, respectiv 720 lei + TVA/abonament/participant, cu o reducere de 40% față de 1200 lei + TVA la achiziționarea individuală 

BENEFICII INCLUSE ÎN TAXA DE PARTICIPARE: 

 • speakeri profesioniști din ariile legislativă, teoretică și practică ale domeniului 
 • acces la vizionarea video live a ediției individuale/seriei, la calitate Full HD – numai pentru participarea online 
 • acces la înregistrarea video, în cel mai scurt timp de la finalizarea video live-ului (modalitatea de acces se transmite prin email, cel târziu la 30 de zile de la finalizarea video live-ului)  
 • 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium pentru utilizatorii noi ce nu au avut abonament Premium. Abonamentul include printre altele: peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogata baza de date organizata in funcție de anumite cuvinte-cheie.
 • acordarea statutului de membru Senior al ujmag.ro care conferă suplimentar beneficiile: 
 • minimum 20% reducere la cărțile Editurii Universul Juridic 
 • 10% reducere la cărțile altor edituri 

ACCES LA VIZIONAREA VIDEO LIVE ȘI A ÎNREGISTRĂRII VIDEO A EDIȚIEI INDIVIDUALE/SERIEI: 

 • fiecare ediție se transmite live la data și ora afișate 
 • accesul la vizionarea video live și a înregistrarii video a ediției individuale/seriei se realizează prin autentificare cu user și parolă în Portalul Universul Juridic. Detalii privind modalitatea de acces sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după completarea formularului de mai jos și achitarea taxei de participare 
 • din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale, conexiunea la internet fiind suficientă


 

Cumpără acum!


Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:


0733.674.555

conferintele@universuljuridic.ro


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: conferintele@universuljuridic.ro.
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste inregistrari/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de catre partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe retele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo, etc.

DEZBATERILE „DREPTUL MUNCII”: Ediția 3 – Mijloacele de apărare a salariaților în relațiile de muncă. Partea a II-a was last modified: octombrie 17th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: