DEZBATERI DEZBATERILE „Dreptul Concurenței – ARCON”: Ediția 2

564       0

DEZBATERILE „Dreptul Concurenței – ARCON”: Ediția 2 – Avem nevoie de complete de judecată specializate în dreptul concurenței? 📅 20 noiembrie 2023 DEZBATERILE „Dreptul Concurenței – ARCON”: Ediția 2 – Avem nevoie de complete de judecată specializate în dreptul concurenței?

Data 20 noiembrie 2023
Locația Bd. Aviatorilor 43, București, sediul Mușat & Asociații dar și ONLINE

ARCON – Asociația Română de Dreptul Concurenței – și Editura Universul Juridic

au plăcerea să anunțe lansarea unei noi conferințe în domeniul dreptului concurenței.

 

Avem nevoie de complete de judecată specializate în dreptul concurenței în cadrul instanțelor naționale? Ar ajuta acest lucru mediul de afaceri din România?

Te așteptăm la o nouă dezbatere organizată de ARCON, în parteneriat cu Editura Universul Juridic, să ne spui părerea ta! Avem de partea noastră un panel de excepție care include reprezentanți ai tuturor instituțiilor implicate și decidente, pentru a epuiza aspectele ridicate de acest subiect.

 

Suntem onorați să îi avem ca speakeri pe:

– Valeriu Stoica, fost Ministru al Justiției și Partener la Stoica & Asociații;

– Alina Gorghiu, Ministrul Justiției;

– Robert Cazanciuc, fost Ministru al Justiției, Senator, Comisia specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru examinarea inițiativelor legislative din domeniul justiției.

– Dan Virgil Pascu, Vicepreședinte al Consiliului Concurenței

Jud. Doina Vișan, Înalta Curte de Casație și Justiție

Dezbaterea va fi moderată de Anca Buta Mușat, Președinte și membru fondator ARCON.

Disputele litigioase în materia dreptului concurențial sunt printre cele mai complexe, pentru că există mulți actori de piață implicați, necesită o definire extrem de riguroasă a pieței afectate și trebuie sa aibă la bază identificarea parametrilor în care se desfășoară concurența cu reprezentarea factorilor distorsionanți. Fiind un drept jurisprudențial, rolul judecătorilor este esențial și determinant pentru mediul de afaceri din România.

 

Dezbaterea Avem nevoie de complete de judecată specializate în dreptul concurenței?” va avea loc în data de 20 noiembrie în București, la sediul Mușat & Asociații, iar evenimentul va fi transmis online pe platformele Universul Juridic (website și rețele sociale).

Prezență fizică – în București pentru participanții locali.

Prezență online pentru participanții din afara țării. Traducerea engleză-română și viceversa va fi asigurată de interpreți autorizați.

SUBIECTE DE DISCUȚIE

– Completele de judecată specializate pe dreptul concurenței – experiența altor țări din UE.

– Înființarea unor complete de judecată specializate în România – o necesitate.

– Efectele pozitive ale înființării unor complete specializate pentru practica autorității de concurență, dar și pentru operatorii economici în general. Perspective pentru România.

 

TAXA DE PARTICIPARE:

 • ediție individuală: 300 lei + TVA/participant 

BENEFICII INCLUSE ÎN TAXA DE PARTICIPARE: 

 • speakeri profesioniști din ariile legislativă, teoretică și practică ale domeniului 
 • acces la vizionarea video live a ediției individuale/seriei, la calitate Full HD – numai pentru participarea online 
 • acces la înregistrarea video, în cel mai scurt timp de la finalizarea video live-ului (modalitatea de acces se transmite prin email, cel târziu la 30 de zile de la finalizarea video live-ului)  
 • 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium pentru utilizatorii noi ce nu au avut abonament Premium. Abonamentul include printre altele: peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogata baza de date organizata in funcție de anumite cuvinte-cheie.
 • acordarea statutului de membru Senior al ujmag.ro care conferă suplimentar beneficiile: 
 • minimum 20% reducere la cărțile Editurii Universul Juridic 
 • 10% reducere la cărțile altor edituri 

ACCES LA VIZIONAREA VIDEO LIVE ȘI A ÎNREGISTRĂRII VIDEO A EDIȚIEI INDIVIDUALE/SERIEI: 

 • fiecare ediție se transmite live la data și ora afișate 
 • accesul la vizionarea video live și a înregistrarii video a ediției individuale/seriei se realizează prin autentificare cu user și parolă în Portalul Universul Juridic. Detalii privind modalitatea de acces sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după completarea formularului de mai jos și achitarea taxei de participare 
 • din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale, conexiunea la internet fiind suficientă


 

Cumpără acum!


Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:


0733.674.555

conferintele@universuljuridic.ro

 


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: conferintele@universuljuridic.ro.
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste inregistrari/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de catre partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe retele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo, etc.

DEZBATERILE „Dreptul Concurenței – ARCON”: Ediția 2 – Avem nevoie de complete de judecată specializate în dreptul concurenței? was last modified: noiembrie 3rd, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.