Despre lizibilitatea textelor juridice

29 nov. 2016
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1498
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Despre lizibilitatea textelor juridice was last modified: noiembrie 28th, 2016 by Alexandra-Florina Mercescu

Vă recomandăm:

Despre autor:

Alexandra-Florina Mercescu

Alexandra-Florina Mercescu

Este avocat și doctor în drept al Universității Paris 1 Sorbona (2016), având teza de doctorat cu titlul „Pentru o comparație a drepturilor indisciplinată”, elaborată sub îndrumarea prof. univ. dr. dr. Pierre Legrand, fiind susţinută public în anul 2016 şi distinsă cu mențiunea „très honorable” însoțită de felicitările juriului și absolventă a masteratului de cercetare „Globalizare și pluralism juridic” din cadrul Școlii de drept a Sorbonei cu distincțiile „major de promotion” și „mention bien”.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter