Dentons angajează 10 avocați în biroul său din București

22 feb. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
67 views

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, și-a mărit echipa din București cu 40%, prin venirea a zece noi avocați, consolidând astfel domeniile de practică cheie precum M&A, piețe de capital, bancar, imobiliare și concurență.

Perry Zizzi, Managing Partner și coordonator al practicii M&A la Dentons România, a declarat: „În ciuda unui 2020 instabil și imprevizibil, Dentons continuă să acorde prioritate României ca piață cheie și prevede o creștere puternică în 2021. Pentru a satisface cererea clienților, ne propunem să ne extindem în următorii 1-2 ani în practici și sectoare cheie precum drept fiscal, soluționarea litigiilor, TMT, M&A și altele”.

Campania de recrutare face parte din strategia firmei „Dentons România 2.0”, lansată de Perry Zizzi la preluarea mandatului de Managing Partner, care se concentrează pe construirea unei echipe puternice și pe atragerea de talente de top de pe piață pentru a satisface în mod eficient nevoile clienților într-un climat economic care evoluează rapid.

În 2020, biroul Dentons din București a ajuns să aibă cea mai mare practică bancară din țară: 14 avocați cu experiență locală, regională și globală și singura firmă cu capabilități locale în dreptul românesc, dreptul englez și dreptul din New York, inclusiv liderii de piață Simona Marin și Simon Dayes. La începutul anului 2021, firma și-a consolidat și practica de M&A, angajându-l pe partenerul Cristian Popescu să se alăture unei echipe extinse în domeniul M&A, formată din 15 avocați.

„Cu această echipă extinsă, noi, la Dentons București, suntem bine poziționați pentru a consilia clienții din zone cheie și a-i ajuta să navigheze prin situațiile neprevăzute pe care le va aduce anul acesta. În același timp, suntem încrezători că România oferă în continuare multe oportunități. Pentru 2021, anticipăm o creștere în domenii precum logistică, agricultură, energia regenerabilă, precum și a fondurilor de risc in tehnologie”, a adăugat Perry Zizzi.

***

Despre Dentons

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, îmbină talentul și experiența cu provocările și oportunitățile globale din peste 75 de țări. Soluțiile juridice și de afaceri pe care Dentons le oferă, au la bază conexiunea profundă cu comunitățile locale și o abordare recunoscută și premiată pentru serviciile oferite clienților inclusiv Nextlaw, platformă Dentons ce oferă servicii de consultanță strategică și inovare. Abordarea policentrică a Dentons și orientarea spre soluții, angajamentul față de incluziune și diversitate, precum și talentul de clasă mondială confruntă status quo-ul pentru a promova interesele clienților și comunităților, în contextul noilor dinamici.

Dentons angajează 10 avocați în biroul său din București was last modified: februarie 22nd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter