Decanul Baroului Alba, Mihai Baco, a fost ales vicepreşedinte al Uniunii Avocaţilor Europeni

28 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 709

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decanul Baroului Alba, av. dr. Mihai Baco, va reprezenta Uniunea Avocaților Europeni, în calitate de vicepreședinte. Acesta a fost ales în funcție, în data de 21 noiembrie 2016, cu unanimitate de voturi, în cadrul Adunării Generale a Uniunii Avocaților Europeni de la Luxembourg.

Este o mare onoare pentru mine că am fost ales în funcția de vicepreședinte al UAE. Nu este doar un succes personal, ci cred că este un succes al avocaturii românești. Alegerea mea ca vicepreședinte reprezintă o recunoaștere a contribuției pe care avocatura românească o aduce la apărarea valorilor europene, a drepturilor și libertăților cetățenești”, a declarat Mihai Baco.

Sursa informației

Decanul Baroului Alba, Mihai Baco, a fost ales vicepreședinte al Uniunii Avocaților Europeni was last modified: noiembrie 28th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter