[UPDATE: Rezultate] Curtea de Apel București. Examen pentru definitivarea în funcţie a personalului auxiliar de specialitate (12 februarie 2018)

19 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1061
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 19 februarie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la examenul pentru definitivarea în funcție a personalului auxiliar de specialitate, organizat la data de 12 februarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 19 februarie 2018, Curtea de Apel București a dat publicității tabelul privind rezultatele obținute de către candidați la examenul pentru definitivarea în funcție a personalului auxiliar de specialitate, organizat la data de 12 februarie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent tabelului privind rezultatele obținute de către candidați, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel București:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației


Curtea de Apel București. Examen pentru definitivarea în funcție a personalului auxiliar de specialitate (12 februarie 2018)

Potrivit unui anunț din data de 12 ianuarie 2018, Curtea de Apel București organizează examen în vederea definitivării în funcție, respectiv promovare în treapta/gradul profesional II, a personalului auxiliar de specialitate numit la Curtea de Apel București.

Examenul se va susține la data de 12 februarie 2018, ora 10.00, la sediul Curții de Apel București, Splaiul Independenței nr. 5, sector 4.

Personalul auxiliar de specialitate debutant, încadrat la instanțele arondate Curții de Apel București, va susține examenul pentru definitivare în funcție, respectiv promovare în gradul sau treapta profesională II, la instanța la care este numit, conform prevederilor art. 42 din Legea nr. 567/2004 și ale art. 5 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului ori examenului pentru definitivare în funcție, promovare în grade sau trepte profesionale superioare ori din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe sau aceluiași parchet, precum și în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate la instanțe și parchete superioare, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 181/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Potrivit dispozițiilor art. 4 din Regulament, poate participa la examenul de definitivare în funcție personalul auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și al parchetelor, încadrat în funcția de debutant, la sfârșitul perioadei de 6 luni de la data încadrării.

Organizarea și desfășurarea examenului din data de 12 februarie 2018 va avea loc în condițiile art. 14 și următoarele din Regulamentul aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 181/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Examenul de definitivare pentru personalul auxiliar de specialitate debutant constă într-o probă scrisă cu caracter preponderent practic.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tematica și bibliografia aferente examenului pentru definitivarea în funcție a personalului auxiliar de specialitate, astfel cum au fost publicate de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației

Original Black Friday pe UJmag.ro!
[UPDATE: Rezultate] Curtea de Apel București. Examen pentru definitivarea în funcție a personalului auxiliar de specialitate (12 februarie 2018) was last modified: februarie 19th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter