[UPDATE: Repartizarea candidaților la proba practică] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier la instanțele din circumscripția Curții (17 și 20 ianuarie 2022)

14 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 77
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Repartizarea candidaților la proba practică

Curtea de Apel București a publicat condițiile de acces și repartizarea candidaților la proba practică din cadrul concursului organizat în zilele de 17 și 20 ianuarie 2022, pentru ocuparea posturilor vacante de grefier, pe perioadă determinată, în cadrul instanțelor din circumscripția Curții.

Astfel, repartizarea candidaților la proba practică este disponibilă aici.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Totodată, accesul în sala de concurs este permis doar persoanelor care îndeplinesc următoarele condiții:

− Sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

− Prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 , efectuat în orice unitate sanitară autorizată, care nu este mai vechi de 72 de ore;

− Prezintă un rezultat negativ al unui test antigen rapid certificat pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, care nu este mai vechi de 48 de ore, efectuat în orice unitate sanitară autorizată;

− Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Sursa informației


Update: Listă candidați

Curtea de Apel București a publicat lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale pentru a participa la concursul organizat în zilele de 17 și 20 ianuarie 2022, pentru ocuparea posturilor vacante de grefier, pe perioadă determinată, în cadrul instanțelor din circumscripția Curții.

Astfel, concursul se va desfășura la sediul Curții de Apel București, conform planificării care urmează a fi afișată la data de 14 ianuarie 2022.

Mai multe informații pot fi regăsite aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

 

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)


Curtea de Apel București organizează un concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier, pe perioadă determinată, în cadrul instanțelor din circumscripția Curții, în data de 17 ianuarie 2022 (proba practică) și 20 ianuarie 2022 (proba scrisă).

Astfel, posturile scoase la concurs sunt următoarele:

− Tribunalul Călărași − 1 post cu studii superioare;

− Judecătoria Călărași − 3 posturi studii superioare;

− Tribunalul Giurgiu − 1 post studii medii;

− Judecătoria Slobozia − 4 posturi studii superioare;

− Judecătoria Buftea − 1 post studii medii;

− Judecătoria Roșiori de Vede − 1 post studii superioare.

De asemenea, cererile de înscriere la concurs, însoțite de documentele necesare, se transmit prin poștă sau prin e-mail la adresa: [email protected]până la data de 27 decembrie 2021 (inclusiv), scanate într-un singur document pdf.

Condițiile de participare și documentele necesare înscrierii pot fi vizualizate în anunțul de concurs.

Tematica și bibliografia pentru posturile de grefier cu studii superioare sunt disponibile aici, iar cele pentru posturile de grefier cu studii mediiaici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

Vezi și Curtea de Apel București. Concurs în vederea promovării în grad a funcționarilor publici (27 decembrie 2021)

[UPDATE: Repartizarea candidaților la proba practică] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier la instanțele din circumscripția Curții (17 și 20 ianuarie 2022) was last modified: ianuarie 14th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter