[UPDATE: Lista finală a candidaților admiși să participe la concurs] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă nedeterminată (termen-limită: 30 ianuarie 2019)

15 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2046

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 15 februarie 2019: Lista finală a candidaților admiși să participe la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă nedeterminată, organizat în data de 20 și 22 februarie 2019

Potrivit unui anunț din data de 14 februarie 2019, Curtea de Apel București a dat publicității lista finală a candidaților admiși să participe la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă nedeterminată, organizat în zilele de 20 și 22 februarie 2019.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva listă, astfel cum a fost publicată de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 12 februarie 2019: Candidații admiși să participe la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă nedeterminată, organizat în data de 20 și 22 februarie 2019

Potrivit unui anunț din data de 12 februarie 2019, Curtea de Apel București a dat publicității lista candidaților admiși să participe la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă nedeterminată, organizat în zilele de 20 și 22 februarie 2019.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva listă, astfel cum a fost publicată de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă nedeterminată (termen-limită: 30 ianuarie 2019)

Potrivit unui anunț, Curtea de Apel București organizează, în condițiile legii, în zilele de 20 februarie 2019, ora 10.00, și 22 februarie 2019, ora 16.00concurs pentru ocuparea posturilor vacante de grefier, după cum urmează:

Pe durată nedeterminată

• Tribunalul Călărași – 1 post studii superioare;

Conferintele lunii noiembrie
”

• Judecătoria Giurgiu – 1 post studii medii;

• Judecătoria Slobozia – 1 post studii superioare și 1 post studii medii;

Judecătoria Urziceni – 1 post studii superioare;

• Judecătoria Turnu Măgurele – 1 post studii medii.

Organizarea și desfășurarea concursului din zilele de 20 februarie 2019, ora 10.00 (proba practică), și 22 februarie 2019, ora 16.00 (proba scrisă), va avea loc în condițiile prevăzute de Regulamentul aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 126/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Condițiile pentru înscrierea candidaților la concurs sunt prevăzute de dispozițiile art. 3 din același act normativ, respectiv:

– au cetățenie română, domiciliul în România și capacitate deplină de exercițiu;

– nu au antecedente penale;

– nu au cazier fiscal și se bucură de o bună reputație;

– cunosc limba română;

– sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției;

– au studii superioare juridice, studii medii sau studii superioare de altă specialitate;

– posedă cunoștințe de operare pe calculator sau de dactilografiere.

Examinarea candidaților se face prin susținerea unei probe practice eliminatorii de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator, precum și a unei probe scrise, cu subiecte distincte.

Cererile de înscriere la concurs, împreună cu dosarul de concurs, se vor depune la sediul Curții de Apel București din Splaiul Independenței nr. 5, Sector 4 – mezanin, camera M01, până la data de 30 ianuarie 2019 (inclusiv), în zilele lucrătoare, între orele 9.00-16.00.

Dosarul va cuprinde următoarele acte:

a) cerere tipizată;

b) actul de identitate (original și copie);

c) diploma de bacalaureat sau, după caz, de studii superioare (original și copie);

d) certificatul de cazier judiciar;

e) certificatul de cazier fiscal;

f) caracterizarea de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învățământ absolvită;

g) datele rezultate din evidența operativă a organelor judiciare;

h) curriculum vitae;

i) adeverință medicală din care să rezulte că este apt pentru exercitarea funcției;

j) chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs (în cuantum de 150 de lei).

Cererea aferentă înscrierii la concurs poate fi accesată aici.

Cuantumul taxei de concurs, stabilit prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 262 din 20.03.2018, este de 150 lei și se achită la casieria Curții de Apel București, camera M10.

Tematica și bibliografia pentru concurs vor fi, de asemenea, afișate alături de anunțul aferent concursului și pe pagina oficială a Curții de Apel București, la următoarea adresă – http://www.cab1864.eu.

Lista persoanelor admise să participe la concurs va fi afișată cu 7 zile înainte de concurs.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos și:

– Tematica și bibliografia pentru funcția de grefier cu studii superioare juridice;

– Tematica și bibliografia pentru funcția de grefier cu studii medii.

Sursa informației

[UPDATE: Lista finală a candidaților admiși să participe la concurs] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă nedeterminată (termen-limită: 30 ianuarie 2019) was last modified: februarie 14th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter