[UPDATE: Repartizarea candidaților declarați admiși] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată (termen-limită: 21 noiembrie 2018)

30 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2422

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 30 ianuarie 2019: Repartizarea candidaților declarați admiși la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată

Potrivit unui anunț din data de 28 ianuarie 2019, Curtea de Apel București a dat publicității repartizarea candidaților declarați admiși la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent repartizării candidaților la concurs, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 15 ianuarie 2019: Clasificarea finală a candidaților în ceea ce privește concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată. Verificarea îndeplinirii condiției privind buna reputație și efectuarea vizitei medicale

Potrivit unui anunț din data de 14 ianuarie 2019, Curtea de Apel București a dat publicității clasificarea finală a candidaților în ceea ce privește concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată.

Totodată, tabelul privind candidații declarați admiși în ordinea descrescătoare a mediilor, în limita locurilor scoase la concurs, va fi publicat potrivit art. 22 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanțele judecătorești și la parchetele de pe lângă acestea, aprobat prin Hotărârea CSM nr. 126/2007, după verificarea îndeplinirii condiției privind buna reputație și efectuarea vizitei medicale stabilită la data de 21 ianuarie 2019, ora 9.00, la sediul Curții de Apel București – cam. M 01.

La vizita medicală se vor prezenta candidații menționați în tabelele de mai jos, după cum urmează: pentru funcția de grefier cu studii superioare de la nr. 1 la nr. 6 (inclusiv) și primul candidat care a optat pentru funcția de grefier cu studii medii.

Candidații declarați admiși vor fi numiți în posturile vacante pe durată determinată, afișate prin comunicarea Curții de Apel București nr. 2/13988/C/19.10.2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent clasificării finale a candidaților la concurs, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

Conferintele lunii noiembrie
”

Update 8 ianuarie 2019: Clasificarea candidaților în ceea ce privește concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată

Potrivit unui anunț din data de 7 ianuarie 2019, Curtea de Apel București a dat publicității clasificarea candidaților în ceea ce privește concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată.

Totodată, potrivit art. 21 alin. (1) din Hotărârea nr. 126 din 1 martie 2007 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea desfășurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanțele judecătorești la parchetele de pe lângă acestea, cu modificările și completările ulterioare, candidații nemulțumiți de notele acordate la concurs pot face contestații, care se depun prin fax la nr. 021.319.16.49/021.319.16.94 sau prin e-mail la adresa [email protected], în termen de 48 de ore de la data afișării rezultatelor.

În conformitate cu dispozițiile art. 22 alin. (1) din Regulament, pentru a fi declarat admis la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier cu studii superioare juridice sau de grefier cu studii medii ori cu studii superioare de altă specialitate, candidatul trebuie să obțină cel puțin nota 5.00 (cinci) la fiecare materie de concurs și cel puțin media 6.00 (șase), să îndeplinească condițiile privind buna reputație și să fie apt din punct de vedere medical.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent clasificării candidaților la concurs, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 20 decembrie 2018: Baremele definitive de rezolvare a subiectelor în ceea ce privește proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată – actualizare. Procesele-verbale de soluționare a contestațiilor la barem

Potrivit unui anunț, Curtea de Apel București a dat publicității baremele definitive de rezolvare a subiectelor în ceea ce privește proba scrisă la procedură penală a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată.

De asemenea, Curtea a mai publicat și procesele-verbale de soluționare a contestațiilor la barem.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos:

Barem definitiv procedură penală – grefier studii medii;

Barem definitiv procedură penală – grefier studii superioare;

Proces-verbal de soluționare a contestațiilor la barem la proba scrisă procedură civilă – grefier studii superioare;

Proces-verbal de soluționare a contestațiilor la barem proba scrisă organizare judiciară – grefieri studii superioare;

Proces-verbal de soluționare a contestațiilor la barem proba scrisă procedură penală – grefier studii superioare.

Sursa informației


Update 19 decembrie 2018: Baremele definitive de rezolvare a subiectelor în ceea ce privește proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată

Potrivit unui anunț, Curtea de Apel București a dat publicității baremele definitive de rezolvare a subiectelor în ceea ce privește proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos:

– Barem definitiv procedură civilă – grefier studii medii;

– Barem definitiv organizare judiciară – grefier studii superioare;

– Barem definitiv organizare judiciară – grefier studii medii.

Sursa informației


Update 17 decembrie 2018: Baremele de rezolvare a subiectelor în ceea ce privește proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată

Potrivit unui anunț, Curtea de Apel București a dat publicității baremele de rezolvare a subiectelor în ceea ce privește proba scrisăconcursului pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos:

– Barem de corectare procedură penală – grefier studii superioare;

– Barem de corectare procedură penală – grefier studii medii;

– Barem de corectare procedură civilă – grefier studii superioare;

– Barem de corectare procedură civilă – grefier studii medii;

– Barem de corectare organizare judiciară – grefier studii superioare;

– Barem de corectare organizare judiciară – grefier studii medii.

Sursa informației


Update 13 decembrie 2018: Repartizarea candidaților pentru susținerea probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată

Potrivit unui anunț din data de 13 decembrie 2018, Curtea de Apel București a dat publicității repartizarea candidaților pentru susținerea probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare repartizarea candidaților la proba scrisă a concursuluiastfel cum au fost publicate de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 12 decembrie 2018: Rezultatele probei practice obținute de către candidați la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată

Potrivit unui anunț din data de 12 decembrie 2018, Curtea de Apel București a dat publicității rezultatele probei practice obținute de către candidați la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată.

Totodată, proba scrisă se va desfășura joi, 13 decembrie 2018, ora 16.00, la sediul Curții de Apel București, Splaiul Independenței nr. 5.

Candidații trebuie să fie prezenți în sala de concurs cu cel puțin o jumătate de oră înainte de începerea probei scrise, accesul acestora având loc pe baza actului de identitate, potrivit listelor afișate pentru fiecare sală.

După verificarea identității, fiecare candidat va păstra la vedere actul de identitate până la predarea lucrării scrise.

Se va folosi numai cerneală de culoare albastră sau pastă de culoare albastră.

În sala de concurs, candidații nu pot avea asupra lor mijloace de comunicare la distanță și nici un fel de aparate electronice. Încălcarea acestei dispoziții atrage eliminarea din concurs.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare rezultatele probei practice obținute de către candidați la concursastfel cum au fost publicate de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 4 decembrie 2018: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată 

Potrivit unui anunț din data de 4 decembrie 2018, Curtea de Apel București a dat publicității lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată.

Totodată, concursul se va desfășura la sediul Curții de Apel București – Splaiul Independeței nr. 5, Sector 4, conform planificării care urmează a fi afișată pe data de 10 decembrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursastfel cum a fost afișată de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată (termen-limită: 21 noiembrie 2018)

Potrivit unui anunț din data de 22 octombrie 2018, Curtea de Apel București organizează, în condițiile legii, în zilele de 11 decembrie 2018, ora 10.00, și 13 decembrie 2018, ora 16.00concurs pentru ocuparea posturilor vacante de grefier, după cum urmează:

Pe durată determinată

• Curtea de Apel București – 1 post studii superioare;

• Tribunalul București – 2 posturi studii superioare;

• Judecătoria Slobozia – 2 posturi studii superioare;

• Judecătoria Buftea – 1 post studii superioare;

• Tribunalul Giurgiu – 1 post studii medii.

Organizarea și desfășurarea concursului din zilele de 11 decembrie 2018, ora 10.00 (proba practică), și 13 decembrie 2018, ora 16.00 (proba scrisă), va avea loc în condițiile prevăzute de Regulamentul aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 126/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Condițiile pentru înscrierea candidaților la concurs sunt prevăzute de dispozițiile art. 3 din același act normativ, respectiv:

– au cetățenie română, domiciliul în România și capacitate deplină de exercițiu;

– nu au antecedente penale;

– nu au cazier fiscal și se bucură de o bună reputație;

– cunosc limba română;

– sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției;

– au studii superioare juridice, studii medii sau studii superioare de altă specialitate;

– posedă cunoștințe de operare pe calculator sau de dactilografiere.

Examinarea candidaților se face prin susținerea unei probe practice eliminatorii de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator, precum și a unei probe scrise, cu subiecte distincte.

Cererile de înscriere la concurs, împreună cu dosarul de concurs, se vor depune la sediul Curții de Apel București din Splaiul Independenței nr. 5, Sector 4 – mezanin, camera M01, până la data de 21 noiembrie 2018 (inclusiv), în zilele lucrătoare, între orele 9.00-16.00.

Dosarul va cuprinde următoarele acte:

a) cerere tipizată;

b) actul de identitate (original și copie);

c) diploma de bacalaureat sau, după caz, de studii superioare (original și copie);

d) certificatul de cazier judiciar;

e) certificatul de cazier fiscal;

f) caracterizarea de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învățământ absolvită;

g) datele rezultate din evidența operativă a organelor judiciare;

h) curriculum vitae;

i) adeverință medicală din care să rezulte că este apt pentru exercitarea funcției;

j) chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs (în cuantum de 150 de lei).

Cuantumul taxei de concurs, stabilit prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 262 din 20 martie 2018, este de 150 lei și se achită la casieria Curții de Apel București, camera M10.

Tematica și bibliografia pentru concurs vor fi, de asemenea, afișate alături de anunțul aferent concursului și pe pagina oficială a Curții de Apel București, la următoarea adresă – http://www.cab1864.eu.

Lista persoanelor admise să participe la concurs va fi afișată cu 7 zile înainte de concurs.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos și:

– Tematica și bibliografia pentru funcția de grefier cu studii superioare juridice;
– Tematica și bibliografia pentru funcția de grefier cu studii medii.

Sursa informației

[UPDATE: Repartizarea candidaților declarați admiși] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de grefier pe perioadă determinată (termen-limită: 21 noiembrie 2018) was last modified: ianuarie 30th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter