[UPDATE: Barem studii superioare] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de grefier – 8 și 11 iunie 2021

14 iun. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
2.109 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Barem proba scrisă − studii superioare

Pe pagina sa oficială, Curtea de Apel București a dat publicității baremul pentru proba scrisă, studii superioare, în cadrul examenului pentru ocuparea posturilor vacante de grefier de la Curtea de Apel București și instanțele arondate.

Pentru mai multe detalii, redăm, în continuare, baremul la organizare judiciară, studii superioare, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

De asemenea, puteți vizualiza mai jos baremul la procedură civilă, studii superioare, publicat de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Și baremul la procedură penală, studii superioare, poate fi vizualizat mai jos:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

 


Update: Barem proba scrisă

Pe pagina sa oficială, Curtea de Apel București a dat publicității baremul pentru proba scrisă, studii medii, în cadrul examenului pentru ocuparea posturilor vacante de grefier de la Curtea de Apel București și instanțele arondate.

Pentru mai multe detalii, redăm, în continuare, baremul la organizare judiciară, studii medii, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel București:

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

De asemenea, puteți vizualiza mai jos baremul la procedură civilă, studii medii, publicat de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Și baremul la procedură penală, studii medii, poate fi vizualizat mai jos:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

 


Update: Rezultate proba practică și repartizare proba scrisă

Pe pagina sa oficială, Curtea de Apel București a dat publicității tabelul cuprinzând rezultatele obținute de candidați la proba practică, precum și repartizarea acestora pentru proba scrisă, în cadrul examenului pentru ocuparea posturilor vacante de grefier de la Curtea de Apel București și instanțele arondate.

Pentru mai multe detalii, redăm, în continuare, rezultatele obținute la proba practică, astfel cum au fost publicate de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

De asemenea, puteți vizualiza mai jos repartizarea candidaților la proba scrisă, publicată de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

 


Update: Repartizarea candidaților la proba practică

Pe pagina sa oficială, Curtea de Apel București a dat publicității tabelul cuprinzând repartizarea candidaților la proba practică, în cadrul examenului pentru ocuparea posturilor vacante de grefier de la Curtea de Apel București și instanțele arondate.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare repartizarea candidaților la proba practică, astfel cum a fost publicată de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

 


Update: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare

Pe pagina sa oficială, Curtea de Apel București a dat publicității lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la examenul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier de la Curtea de Apel București și instanțele arondate.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista finală, astfel cum a fost publicată de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

 


Update: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la examenul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier de la Curtea de Apel București și instanțele arondate

Potrivit unui anunț, Curtea de Apel București a dat publicității lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la examenul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier de la Curtea de Apel București și instanțele arondate.

Totodată, anunțul privind programul desfășurării examenului și repartizarea candidaților în săli se va afișa la data de 7 iunie 2021.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la examen, astfel cum a fost publicată de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

 


 

Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București anunță organizarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de grefier, pe durată determinată/nedeterminată, în zilele de 8 și 11 iunie 2021, în cadrul instanțelor din circumscripția Curții.

Astfel, proba practică se va desfășura în data de 8 iunie 2021, iar proba teoretică va avea loc în data de 11 iunie 2021.

Cererile de înscriere, însoțite de documentele necesare, se vor depune la sediul Curții de Apel București sau prin e-mail, la adresa: [email protected], până la data de 18 mai 2021, intervalul orar 9-15:00.

Mai multe detalii privind conținutul dosarelor și posturile scoase la concurs pot fi consultate în anunț.

De asemenea, pentru a consulta bibliografia, tematica și fișă postului, vă rugăm să accesați următoarele:

– Grefier, studii medii;

– Grefier, studii superioare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante la Tribunalul Ialomița – 20 mai 2021

[UPDATE: Barem studii superioare] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de grefier – 8 și 11 iunie 2021 was last modified: iunie 14th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter