Cursuri de formare pentru personalul de specialitate din cadrul birourilor notariale (în perioada 3-4 martie 2017)

22 feb. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 698

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul Notarial Român anunță organizarea unui curs de formare pentru personalul de specialitate al birourilor notariale cu privire la procedurile de lucru derulate în cadrul activității notariale, atât cu registrele naționale notariale administrate de CNARNN-INFONOT cât și cu ANCPI – Registrul general de intrare electronic, comunicarea actelor notariale către birourile de cadastru și publicitate imobiliară prin intermediul programului informatic e-Terra 3.

Cursurile se vor desfășura conform orarului stabilit de INR, în perioada 3-4 martie 2017, la Sala Roma, etajul 4 din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady situat pe B-dul Theodor Pallady, nr. 40G, sector 3, București.

Taxa de participare la curs va fi suportată din bugetul CNARNN-INFONOT pentru un angajat al fiecărui birou notarial, astfel cum reiese din Decizia Biroului Executiv nr. 446/17.11.2016.

Înscrierile se fac prin trimiterea până la data de 2 martie 2017, la adresa de e-mail [email protected] a următoarelor documente:
Cererea de înscriere;
– Copie act de identitate;
– Adeverință privind calitatea de angajat al SPN/BN.

Cursuri de formare pentru personalul de specialitate din cadrul birourilor notariale (în perioada 3-4 martie 2017) was last modified: februarie 24th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter