Conferință [Cum a fost] Conferința de executare silită – CEJ Alba Iulia 2018

1095       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

În zilele de 23 și 24 martie, Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a organizat, la hotelul Ramada din Sibiu, Conferința de executare silită.

Prezente la conferință au fost personalități importante ale dreptului procesual civil și executării civile din România, între care îi amintim pe domnii prof. univ. dr. Ioan Leș (Facultatea de Drept „Simion Bărnuțiu” a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu), prof. univ. dr. Constantin Adrian Stoica (Facultatea de Drept si Științe Administrative a Universității Ovidius din Constanța), prof. univ. dr. Traian Briciu (Facultatea de Drept a Universității din București, director INPPA) și prof. univ. dr. Marian Nicolae (Facultatea de Drept a Universității din București).

Între temele abordate în cadrul conferinței menționăm: „Considerații cu privire la răspunderea disciplinară a executorului judecătoresc”, „Răspunderea personală cu privire la titlurile executorii care privesc PFA-urile. În ce situație se poate interveni?”, „Procedura de executare silită pentru datoriile personale ale titularului”, „Perimarea – când poate fi invocată?”, „Contractele de ipotecă mobiliară”, precum și „Comunicarea actelor de procedură în statele membre ale Uniunii Europene, cât și în statele extracomunitare”.

[Cum a fost] Conferința de executare silită – CEJ Alba Iulia 2018 was last modified: martie 30th, 2018 by Universul Juridic
Campanie Craciun UJmag 2020

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter