[CUM A FOST] Gala LADY LAWYER, ediția a VII-a

105       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Grupul editorial UNIVERSUL JURIDIC, cu sprijinul partenerilor săi, Alpha Bank România, Schlumberger Sekt, Happy Forever by Andreea, Alexandrion Group și Tudor.Personal Tailor, a reluat tradiția evenimentelor dedicate doamnelor jurist, organizând, în data de 8 iunie 2022, o nouă ediție, cea de-a VII-a, a GALEI LADY LAWYER, în ambianța exclusivistă a Palatului Șuter din București, ocazie cu care a decernat și seria Premiilor LADY LAWYER, care răsplătesc periodic meritele și performanțele doamnelor din comunitatea juridică. 

Gala și festivitatea de premiere au fost transmisie live, liber, pe Portalul Premium www.universuljuridic.ro și pe platforma Facebook, în pagina dedicată evenimentului. 

Atmosfera sărbătorească a fost îmbogățită de momentele artistice oferite de cvartetul de coarde Cromatic, care a delectat asistența cu piese muzicale bine cunoscute și apreciate. 

 Cuvântul de bun-venit a fost rostit de domnul Nicolae Cîrstea, președintele Grupului editorial Universul Juridic, care a vorbit invitaților despre parcursul de 21 de ani al Grupului, bornele de referință ale acestui itinerariu, realizările și proximele proiecte de viitor.  

Cristian Pavel, directorul editorial al firmei, a procedat la lansarea revistei LADY LAWYER, vorbind asistenței despre menirea și profilul publicației, despre conținutul ediției și despre rolul „eternului feminin” în comunitatea juridică. 

Invitatul special al serii a fost prof. univ. dr., av. Mihai Adrian Hotca, fondator și coordonator al societății Hotca, Neagu, Sitaru & Asociații, rector al Universității „Nicolae Titulescu” din București, vicepreședinte al Asociației de Drept Penal al Afacerilor din România, care și-a ales o temă luminoasă și aplaudată: „Doamnele Dreptului ‒ eleganță și inteligență emoțională în pretoriu”. 

În cea de-a doua parte a serii a urmat festivitatea de premiere, urmărită cu justificat interes de atât de cei prezenți fizic, cât și online. 

 Au fost acordate următoarele Premii de Excelență LADY LAWYER 2022: 

 1. Av. MONIA DOBRESCU, Partener, Mușat & Asociații, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic, cu precădere în aria de practică Real Estate, pe care o coordonează cu succes.

LADY LAWYER salută continua dezvoltare atât în ceea ce privește volumul de muncă, cât și complexitatea proiectelor derulate în 2021-2022 alături de dezvoltatori imobiliari, cât și retaileri de talie mare și medie, situație reflectată direct și asupra încasărilor asociate de această arie, înregistrate de casa de avocatură.  

  1. Av. ILEANA GLODEANU, Partener, Casa de avocatură Wolf Theiss, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic, expert tranzacțional în domenii specifice, precum energie, telecom, media, tehnologie și pharma, dar și în domeniul dreptului muncii.

Gala Lady Lawyer

LADY LAWYER apreciază în mod deosebit loialitatea doamnei avocat față de firmă și realizările de excepție de-a lungul celor peste 17 ani de activitate în firmă, încununate de statutul de Equity Partner (acționar), la fel ca și în cazul altor trei doamne din Austria, Cehia și Bulgaria.  

 1. Av. CORINA TĂNASE, Partener, Leaua Damcali Deaconu Păunescu, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic și rezultate notabile pe nișa dreptului Aviației

LADY LAWYER apreciază relativ recenta promovare a doamnei avocat în poziția de Partener, pe baza vastei experiențe profesionale în litigii de mare anvergură soluționate prin arbitraj, în fața Curții Internaționale de Arbitraj de pe lângă Camera Internațională de Comerț ICC Paris, în special litigii izvorâte din contracte ale Federației Internaționale a Inginerilor Consultanți (FIDIC), cu privire la care acordă asistență și reprezentare și în fața Comisiilor de Adjudecare a Disputelor.  

 1. Av. LILIANA DEACONESCU, Partener, Leaua Damcali Deaconu Păunescu – LDDP, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic, în special din aria de arbitraj, dar și drept civil și comercial, drept societar sau dreptul construcțiilor.

LADY LAWYER premiază relativ recenta sa promovare în calitate de Partener, determinată de o solidă experiență profesională în domeniul arbitrajului comercial național și internațional, sub regulile ICC Paris, respectiv ale Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, precum și în arbitrajul relativ la investiții, sub regulile ICSID.  

 1. Av. RUSANDRA SANDU, Partener în cadrul casei de Avocatură Noerr, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic.

LADY LAWYER a remarcat implicarea doamnei avocat, de-a lungul activității de peste 20 de ani în cadrul firmei Noerr, în proiecte majore de structurare a investițiilor străine în România ‒ de la fuziuni și achiziții, joint ventures și proceduri complexe de reglementare, restructurări, până la structurarea investițiilor de tip greenfield.  

 

Cea mai notabila realizare recentă a fost coordonarea asistenței juridice oferite STADA România, subsidiara grupului german STADA Arzneimittel AG, pe tot parcursul investiției strategice de peste 48 milioane euro, de tip greenfield, ce se va realiza în Parcul Industrial Arieș din Turda, județul Cluj. 

 

 1. Av. DANA GRUIA DUFAUT, Avocat Fondator Cabinet de Avocat Gruia Dufaut, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic.

 

LADY LAWYER a decis să evidențieze meritele de excepție ale doamnei avocat, cumulate în cei 30 de ani de activitate intensă în Romania, în beneficiul comunității de afaceri franco-române. 

Domnia Sa este fondatoarea Cabinetului GRUIA DUFAUT, fiind unul dintre pionierii avocaturii de business din România, acordând asistență investitorilor străini încă din 1991, în cadrul unor operațiuni complexe de privatizări și joint venture, investiții greenfield sau PPP, distingându-se în timp prin proiectele de consultanță pentru companii, antreprenori, grupuri industriale și echipele lor de conducere în proiecte transversale privind structurarea activități și patrimoniului, precum și în proiecte de investiții și dezvoltare. 

 

 1. Av. SIMONA PIRTEA, Managing Partner, Enache Pirtea & Associates, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic.

LADY LAWYER apreciază în mod deosebit continuitatea și bunele rezultate în firma pe care a fondat-o, dar și implicarea directă, ca avocat coordonator, în practicile de drept penal, compliance & regulatory și pharma. Cu o experiență de peste 17 ani în domeniul juridic și al administrării și înlăturării riscurilor în proiecte de mare anvergură, Domina Sa a fost direct implicată și a coordonat numeroase cazuri și dosare în industrii precum banking, media & IT, construcții, agricultură și pharma. 

 1. Av. LUISIANA DOBRINESCU, Avocat Fondator, Dobrinescu Dobrev SCA, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic, cu o adâncă specializare în practica de litigii și consultanță de drept fiscal.

LADY LAWYER premiază rata de succes de peste 90% în contestațiile și acțiunile de contencios administrativ formulate pentru clienții cabinetului, precedentele valoroase create prin contestațiile și acțiunile de contencios administrativ-fiscal formulate pentru clienți, dar și rezultatele din cele patru dosare fiscale finalizate la Curtea de Justiție a Uniunii Europene. 

 1. Av. MIHAELA CIOCÎRLEA, Co-managing Partner, Glodeanu & Partners, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic, cu o aplecare asumată în fuziuni și achiziții, spețe corporative și comerciale, angajare, protecția datelor, achiziții publice, ajutor de stat și investigații white collar.

LADY LAWYER a urmărit și apreciat rezultatele activității de asistență juridică acordată unor clienți în tranzacții majore de fuziuni și achiziții din diverse industrii (de la industria farmaceutică și chimică, până la energie și e-tail) și experiența semnificativă în structurarea proceselor de achiziție și gestionarea tuturor problemelor pentru executarea și încheierea tranzacțiilor. 

 1. Av. CRISTINA GAVRILĂ, Partener, Glodeanu & Partners, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic, cu un accent distinct în ariile de drept comercial, consiliere a investitorilor străini și a companiilor românești active în industrii foarte reglementate, inclusiv IT&C, bancar, farmaceutic, asigurări sau managementul deșeurilor.

 

LADY LAWYER a considerat oportun să o distingă pe doamna avocat cu acest premiu pentru rezultatele de excepție în tranzacțiile consiliate din sectoarele energiei și resurselor naturale, construcția și dezvoltarea de proiecte energetice, cu un focus de nișă pe energia nucleară și instalațiile din surse regenerabile de energie. 

 

11-12. Premiile de Excelență acordate, ex aequo, doamnelor CRISTINA IENCIU-DRAGOȘ, Partener CITR, Impetum Group, și ALINA POPA, Head of Legal CITR, Impetum Group, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic și a implicării lor într-un proces complex de transpunere a Directivei Europene în materie de restructurare a companiilor în dificultate în legislația noastră. Proiectul urmează să fie dezbătut în plenul Camerei Deputaților și, ulterior, promulgat de Președintele României. 

LADY LAWYER își face o datorie de onoare remarcând, evidențiind și premiind eforturile excepționale pentru redactarea Legii restructurării în România, în cadrul transpunerii Directivei Europene 2019/1023 privind cadrele de restructurare și avertizarea timpurie, demers care aduce mediului de afaceri măsuri reale de sprijin și proceduri eficiente pentru restructurare, oferă șansa salvării companiilor aflate în dificultate și contribuie, astfel, la salvarea economiei românești. 

 

 1. Av. IULIANA BIDALACHE, Insolvency Partner, Popescu & Asociații, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic de soluționare a spețelor de insolvență și faliment ale companiilor.

 

LADY LAYWER apreciază abilitatea remarcabilă a doamnei avocat de a depăși problemele dificile în cazurile complexe pe care le gestionează și experiența sa în sectoarele industriale-cheie – energie, infrastructură, imobiliare, servicii medicale etc., insolvențele transfrontaliere, problemele contencioase complexe, precum și restructurarea informală, executarea garanțiilor și litigiile bancare. 

 1. Av. DANA BIVOL, Partener, Popescu & Asociații, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic, cu precădere în litigiile din sfera dreptului administrativ și civil, comercial și al insolvenței.

LADY LAWYER a remarcat bunele rezultate din aria sa de expertiză, care include litigiile din materia contencios administrativ și fiscal, a asigurărilor între profesioniști. 

 1. Av. MIHAELA NYERGES, Partner, Vlăsceanu, Nyerges & Partners, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic în cei aproape 19 ani de experiență în fuziuni și achiziții, drept corporatist și imobiliare, reprezentând corporații internaționale de top și investitori în numeroase industrii, cu focus aparte în energie.

 

LADY LAYWER apreciază determinarea doamnei avocat de a porni din nou la drum, pe cont propriu, în asociere, într-o nouă formulă, ambițiile și perspectivele noii entități. 

 

 1. MIHAELA RACLEȘ, Legal Compliance Director, Profi Rom Food, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic.

LADY LAWYER distinge prin acest premiu priceperea, răbdarea și determinarea de a conduce departamentul juridic al retailerului cu cel mai mare număr de magazine și cu cea mai mare acoperire teritorială din România, Profi Rom Food.  

 1. ALINA ARSENE, Director Juridic, Interbrands Orbico, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic.

LADY LAWYER a remarcat pasiunea, adaptabilitatea și rolul călăuzitor de lider pe domeniul juridic al doamnei Arsene în mediul de business al unuia dintre cei mai puternici jucători din distribuția Fast Moving Consumer Goods (FMGC) – Interbrands, o marcă bine știută pe piața locală. 

 1. RALUCA ALEXANDRU, Legal Director, Coca-Cola HBC Romania, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic.

LADY LAWYER premiază perseveranța și știința de repliere și adaptare într-un mediu concurențial foarte dinamic, știința de a duce la capăt contracte și tranzacții de anvergură, ambiția de a apăra cauzele unuia dintre marii îmbuteliatori globali de răcoritoare de pe piața românească. 

 1. 19. ADINA CALFA, Group General Counsel, E-INFRA, în aprecierea performanțelor profesionale deosebite în domeniul juridic.

LADY LAWYER o decis să răsplătească bunele rezultate în coordonarea echipelor de juriști și apărarea cauzelor unuia dintre cele mai mari grupuri cu profil energetic și telecom din România, E-INFRA, constituit din cinci companii care reunesc peste 600 de angajați, cu o cifră de afaceri consolidată, la nivelul anului 2021, de peste 125 milioane de euro. 

Seara s-a încheiat cu o cină de gală, networking, cu o lungă sesiune de fotografii, cu strângeri de mâini și zâmbete prietenești. 

Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăsească în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și participarea dumneavoastră la eveniment semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Totodată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

[CUM A FOST] Gala LADY LAWYER, ediția a VII-a was last modified: iunie 14th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter