[CUM A FOST] Conferința Regională de Insolvență Băile Felix, 3 – 4 Noiembrie 2023

230       0

[CUM A FOST] Conferința Regională de Insolvență Băile Felix, 3 – 4 Noiembrie 2023 📅 03 - 04 noiembrie 2023 [CUM A FOST] Conferința Regională de Insolvență Băile Felix, 3 – 4 Noiembrie 2023

Data 03 - 04 noiembrie 2023
Locația Băile Felix, Hotel Internațional

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR) – Filiala Bihor, cu sprijinul Grupului editorial Universul Juridic, a organizat în zilele de 3 și 4 noiembrie 2023, la Hotelul Internațional din stațiunea Băile Felix, Conferința Regională de Insolvență, un eveniment care a reunit peste 130 de participanți fizic și online – reputați practicieni, judecători sindici, membri ai Consiliului Științific și formatori ai Institutului Național de Pregătire profesională a Practicienilor în Insolvență (INNPI) din București, reprezentanți ai Direcției Finanțelor Publice Bihor și Primăriei Oradea. 

 Conferința a fost acreditată de INPPI cu 10 puncte de pregătire profesională. 

Evenimentul desfășurat în cele două zile a fost transmis LIVE pe portalul premium www.universuljuridic.ro, pe parcursul a nu mai puțin de șapte ore de prezentări consistente și dezbateri. 

 În prima zi, cuvântul de deschidere a aparținut dnei Daniela Zăpodeanu, președintele Filialei Bihor a UNPIR, care a mulțumit participanților pentru interes și prezență. 

Prima zi de desfășurare a consemnat prezența unor lectori specializați, fiind moderată de jud. ICCJ, Nicoleta Țăndăreanu, membru Consiliul Științific INPPI, care a salutat asistența și a prezentat componența primului panel pregătit. Domnia sa s-a adresat asistenței cu o temă apreciată – Câteva considerații referitoare la contestarea rapoartelor/măsurilor administratorului judiciar/lichidatorului judiciar. 

 A urmat intervenția dlui conf. univ. dr. Vasile Nemeș, care a prezentat unele „Scurte considerații practice privind anularea actelor și operațiunilor frauduloase ale debitorului”. 

După pauză, au urmat la cuvânt alți prestigioși lectori, cu temele lor subsecvente: 

Jud. dr. Csaba Bela Nász, ICCJ, a ales să conferențieze pe tema „Acțiune în declararea simulației unui proces de insolvență”. 

La rândul său, prim vicepreședintele UNPIR, av. Stan Tîrnoveanu – membru CNC și formator INPPI, a preferat să se refere la „Principalele avantaje ale procedurilor preventive și unele capcane sau oportunități ale procedurii insolvenței”. 

Secțiunea a fost încheiată de intervenția dnei av. Carmen Popa, membru CNC, președinte Filiala Dolj, formator INPPI, care a ales să discute despre „Natura juridică a răspunderii civile a administratorului sau lichidatorului judiciar”. 

Cea de a doua zi a găzduit desfășurarea celei de a treia secțiuni a Conferinței, moderate de prof. univ. dr. Radu Bufan – membru Consiliul Științific INPPI, care a expus tema „Verificarea creanțelor creditorilor afiliați: de la reguli la aspecte specifice”. 

A urmat prestația interesantă a dlui lect. univ. dr.  Sergiu Golub, cu tema „Creditorul fiscal în procedura de insolvență. Pares inter pares. Subrogația în drepturile acestuia”. 

În fine, conferința s-a încheiat cu prezentarea incitantă a dnei ec. Oana Velican, membru CNC UNPIR, formator INPPI care s-a referit, pe larg, la capabilitățile noii platforme online a UNPIR, SEDIS, sub titlul „Derularea unei proceduri de insolvență prin SEDIS”. 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

[CUM A FOST] Conferința Regională de Insolvență Băile Felix, 3 – 4 Noiembrie 2023 was last modified: noiembrie 23rd, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: