CSM va comunica Ministerului Justiției unele observații referitoare la proiectul de H.G. privind stabilirea măsurilor speciale de protecție a magistraților (Minuta întâlnirii comisiei nr. 2 – comună „Resurse umane și organizare” din data de 23 noiembrie 2021)

24 nov. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 35

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat minuta întâlnirii Comisiei nr. 2 – comună „Resurse umane și organizare”, care a avut loc în data de 23 noiembrie 2021, la CSM.

Astfel, în ceea ce privește proiectul Hotărârii de Guvern privind stabilirea măsurilor speciale de protecție a magistraților, condițiile și modul de realizare a acestora, Comisia a decis comunicarea către Ministerul Justiției a unor observații vizând proiectul de H.G. amintit.

De asemenea, minuta întâlnirii comisiei nr. 2 – comună „Resurse umane și organizare” din data de 23 noiembrie 2021 este disponibilă aici.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

Campanie Craciun UJmag 2020

 

Vezi și [UPDATE: Repartizarea candidaților la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane] CSM. Concursul/Examenul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii (7 septembrie-9 decembrie 2021)

CSM va comunica Ministerului Justiției unele observații referitoare la proiectul de H.G. privind stabilirea măsurilor speciale de protecție a magistraților (Minuta întâlnirii comisiei nr. 2 – comună „Resurse umane și organizare” din data de 23 noiembrie 2021) was last modified: noiembrie 24th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter